Annons
Annons


PACKAR


Yes då  var sista frepet avklarat och det känns så skönt. Imorgon lämnar vi Stockholm för att fara till Karlsatd och sätta upp allt på scenen och på fredag har vi premiär. Ser fram emot att få bo på hotell och jobba med roliga saker från morgon till kväll tillsammans med min fina underbara vän Celina och även min bästa kyckling Sibel.

Annons

Håller just nu på att packa. Här har vi 5 av 7 scenskor…

Sedan är det allt det där en showgirl alltid ska ha med sig som måste med… Hotpants, Danceskins, säkerhetsnålar, lösögonfransar, olika former av svartakorsetter, alla slags bh:ar och trosor, smink, plattång, hårspray… mm. mm.

Sedan är det ju även vanliga kläder och träningskläder som ska med. Kommer bli en stor resväska känner jag.

2 kommentarer till “PACKAR”

  1. Hallådär snyggingar! Kika gärna in på min nystartade blogg, lovar att det finns någonting för alla! Skrev nyligen ett inlägg om hur man motverkar celluliter och ni kan även hitta en uppsjö av andra skönhetstips tex. hur Victoria Secret modellerna får sina eftertraktade kroppar, hur man får en fabulous hy, hur man tar reda på sin personlighets profil samt hur man bör äta utefter denna. Detta var bara ett smakprov av allt ni kan hitta på min blogg. Stay tuned! 🙂
    LOVE

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar