Annons
Annons


ÖVERTAGGAD PÅ BOOT CAMP


IMG_0058.JPGIMG_0061.JPGIMG_0062.JPGIMG_0058.JPG

Alltsååå jag är så pepp! Idag drar första veckan av mitt Boot Camp igång och jag har 13 nya och supertaggade tjejer som ska köra all in med mig 3 gånger i veckan i hela 5 veckor! Jag har träffat dem alla på konsultation och satt upp mål och alla har fått varsitt kostschema som de ska äta efter under dessa veckor.

Annons

Ser verkligen fram emot att få följa deras utveckling!

Igår fick jag även en leverans av massa redskap från Abilica som ska användas flitigt. De är inte bara bra utan grymt snygga också. Mycket viktigt! 🙂 Jag är övertaggad nu kör vi!

English: I´m sooo excited! Today is the first day of my Boot Camp and I have 13 new girls who will train with me 3 times/week in 5 weeks! I´ve met them all on consultation and each of them got a diet schedule of what they should eat these weeks. Really looking forward to follow their development! Yesterday I´ve got a lot of new exercise equipment from Abilica. So nice and I´m super excited to start this Boot Camp! Woop!

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar