Annons
Annons


ÖVERKROPPSPASS OCH INNER CORE


träningspass-7träningspass-5träningspass-1träningspass-10träningspass-9

Alltså det här gänget! Finner inga ord för hur grymma de är och hur hårt de kör här nere. Här om dagen körde vi ett överkroppspass med axlar, rygg och core. Började med att gå igenom hur man hittar de inre magmusklerna och sedan körde vi igång med ett svettigt pass bestående av 2 cirklar som ni kan se nedan.

Annons

CIRKEL 1
– Hängande rodd TRX
– Mountain climbers
– Rotation med sandsäck
– Dips
X 3

CIRKEL 2 
– Armhävningar
– Magövning inre magmuskler
– Militärpress med sandsäck
– Vandrande plankan
X 3

Jobbade 50s och vilade 10s och körde 3 varv i varje cirkel. Superbra pass som jag själv brukar köra på gymmet eller när jag reser. Bara att ta tag i en väska eller något annat som väger.

5 kommentarer till “ÖVERKROPPSPASS OCH INNER CORE”

    1. Ja det är verkligen en magisk träningsplats och Koh Tao är så vackert. Du får hänga med någon gång 🙂

  1. Men shit vad alla ser superfitta ut :O Jag tror aldrig att jag skulle våga åka på dina resor om nivån är så hög 😛 Jag vet inte om jag pallar hänga med i tempot.

    1. Så behöver du inte känna. Har alltid olika nivåer på mina deltagare och alla kör på sin nivå så det går alltid att anpassa. Just denna träningresan var tjejerna väldigt vältränade och starka men man pushar varandra och kör efter sin nivå så vilken form du är är i så kan du alltid hänga på. Vore såååå kul! Kramis

  2. Gud vad härligt det ser ut! Om jag inte var så sinnessjukt flygrädd hade jag gärna hängt med på en träningsresa med dig!

    Har även en fråga, eller mer ett problem jag skulle behöva ha hjälp med. Sedan januari är jag vegan och jag jobbar i köket på pinchos som är en tapas restaurang. Min chef eller någon av mina arbetskollegor vet inte att jag är vegan och jag måste hela tiden komma med ursäkter om när de ber mig smaka på någonting, t.ex. att jag nyss borstade tänderna eller att jag inte tycker om det. Detta börjar bli väldigt jobbigt och egentligen vill jag bara säga att jag inte äter sådant som kommer från djur, men jag är rädd över hur de skall reagera. Hur tycker du jag skall göra? Snälla hjälp mig med detta.

    Älskar din blogg och din YouTube. Kramar <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons




Laddar