Annons
Annons


ONSDAGENS POLE DANCE


Pole danceI onsdags var jag på G och körde först squats på gymmet som uppvärmning innan det var dags för Pole Dance på StudioDQ. Jag blir lika förvånad varje gång jag tränar över hur jobbigt det är med Pole! De första tricken känns det som man flyger upp och sedan tar man helt plötsligt bara slut.

Annons

haha. Till alla er som undrar varför jag inte har axlar, armar och bål med i min styrketräning, det får jag via Polen. Shit vad det tar just i dessa områden. Jag kan säga er att bara hålla sig själv uppe med hjälp av armarna på stången är en stor bedrift och att sedan dra sig upp blir ju som en pull-up chin. Pole kanske ser lätt ut men  icke! Världens bästa träning. Någon av er som testat?

Ni hittar ett klipp från onsdagens träning i min Mikzkanal om ni vill se 🙂 Kramis, I

//English: This wednesday I dis first squats at the gym as a warm-up before Pole dance class. I’m as surprised every time how hard Pole is. To all of you who wonder why I don’t have shoulders and arms in my workout schedule, I get it in the Pole class. Pole really activate these muscles! I can tell you that just to keep yourself up using your arms on the pole is a great achievement. haha. Pole maybe looks easy but no! The world’s best practice. Any of you who have tried? You find a video from wednesdays workout in my app in Mikz if you want to see 🙂 Love, I

 

16 kommentarer | Translate


Annons
Laddar