Annons
Annons


ONLY GIRL IN THE WORLD


I slutet av min New York vistelse hittade jag en lärare, Derek Mitchell, som jag fullkomligt älskade! Tyvärr hann jag bara ta 2 klasser varav första var kaos och på den andra gick jätte bra och jag fick massa beröm och Mitchell sa ”I love your style”! Det levde jag på i flera dagar efteråt 😀

Hans koreografier var nog de snabbaste jag varit med om (värre än disco) 😀 Haha hittade detta klippet från en av hans klasser! Gillar verkligen denna koreografin! MUMS!

Annons

Kommentarer till “ONLY GIRL IN THE WORLD”

  1. Hej!
    Jag undrar om du skulle kunna skriva lite om när du rest till USA och dansat. Vad det kostar, både att bo och dansa, vilka ställen som är bra… ja lite vad du skulle rekommendera! Jag är själv så sjukt sugen på att göra det men känner att jag behöver veta lite mer, gärna från någon som själv gjort det och vet vad man pratar om 😉
    Kram från Sara

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar