Annons
Annons


OMSLAG FÖR KURERA // COVER GIRL


Kurera framsida

Innan jul fick jag den stora äran att fota omslag och göra en intervju för den grymma tidningen Kurera som finns att hitta på de flesta hälsokostbuktiker och flera andra ställen. Mitt 3:e omslag och det känns så galet kul! Gå och hämta den för massa grym träningsinspiration för nya året.

Annons

Wohoo. Måste själv nypa mig i armen för att förstå att lilla jag får göra så coola saker. För 10 år sedan var den största drömmen att få pryda omslag och att jobba med det jag gör idag. Jag är så glad och tacksam över allt kul jag får vara med om!

//English: Before christmas I got the great honor to shoot a cover for the magazine Kurera. It´s my third cover and it feels fantastic! Wohoo. Must pinch my arm to understand that this is happening to me. 10 years ago it was my biggest dream to cover a magazine and to work with the things I do. I´m so glad and grateful!

31 kommentarer | Translate


Annons
Laddar