Annons
Annons


OMEGA 3 TILLSKOTT


Nu när det börjar bli mörkt ute är det extra viktigt att få i sig Omega 3. Omega 3 är essentiella fettsyror vilket betyder att kroppen inte kan tillverka det utan att det måste tillföras genom kosten. Nästan alla människor behöver äta tillskott av Omega 3 om man inte äter sjukt mycket fet fisk. Det är bra för tex. håret, huden, naglarna, depressioner,det är inflammationsdämpande och kan förebygga många sjukdomar.

Annons

Själv äter jag minst 2 kapslar med Fiskleverolja om dagen från HEfitness. De innehåller Omega 3, A, D och E-vitamin och ni hittar det HÄR.

Både bra och billigt och just nu får ni 10% rabatt på alla HEfitness produkter. Det enda ni behöver göra är att skriva in idawarg som rabattkod.

2 kommentarer till “OMEGA 3 TILLSKOTT”

 1. MYCKET bra tips!
  Jag har just den där Fiskleveroljan, kanon braaa. Mina kompisar Charlan och Fredrik startade Hefitness så jag brukar kika in där ibland….dock fattar jag inte så mycket av alla protein pulver osv, haha. Om du menar det på Sveavägen 107.

  Har du förresten nå förslag på kosttillskott eller liknande för oss kvinnor?
  Gärna nå som är laktosfri…för annars ser jag gravid ut på 20min =)
  Eller kan man göra nå bra ”bars” hemma som man kan slänga i sig direkt efter man tränat innan man hinner hem för att äta ordentligt osv. Elle räcker den gamla hederliga bananen?

  Tack igen för en grym blogg

  Kram/Tess

 2. Hej Ida.

  Har en liten fråga…igen. Haha du har fått en del av mig den senaste tiden. Det är så att jag har börjat få lite smärta i benhinnorna och det enda råd som finns är vila, vila, vila men jag kan verkligen inte det. Har inte tid plus att jag kommer få ett totalt psykbryt om jag måste vila eller byta träningsform. Dessutom verkar det som att alla får tillbaka sina problem om de försöker vila bort dem. Har du haft den här typen av problem någon gång och har du några råd?

  Tack på förhand och tack för en grym blogg.

  //Jessica

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar