Annons
Annons


OARTIGT ATT TACKA NEJ TILL SOCKER?


SVAR PÅ KOMMENTAR:

Har ett litet dilemma jag tänkte du kanske kunde lösa åt mig… Hur gör du när du blir bjuden på något onyttigt? Till exempel när du blir bortbjuden på middag och det serveras efterrätt. Eller när du sitter med ett gäng kompisar och de vill ha choklad och godis? Du förstår vad jag menar hoppas jag Har nämligen det problemet, kan inte säga nej. Eller självklart kan jag ju men jag känner mig så oartig om jag tackar nej till något någon annan bjuder på. Älskar din blogg förresten, den är supermotiverande! Kram på dig

Annons

SVAR: Tack så jätte mycket vad roligt att höra! Förstår verkligen ditt dilemma här! När man sitter bortbjuden på middag och det serveras efterrätt blir det alltid lite jobbigt! Gör lite olika faktisk! Är jag hemma hos några jag känner brukar jag artigt förklara att jag inte äter sötsaker! Sitter jag på en middag ute med massa främmande människor kan jag ibland ta emot efterrätten och peta lite i den så det ser ut som jag ätit lite 😀

När det gäller filmkväll med kompisar mm. så säger jag bara rakt ut att jag inte vill ha! Ibland tar jag med mig frukt, naturella nötter, morötter  eller något annat att äta! Det blir alltid lite diskussion om det och endel tycker att det är löjligt! Jag får alltid höra ”Du som tränar så mycket kan ju äta vad som helst! Varför gör du inte det? ”! För mig handlar det inte om att jag kommer gå upp i vikt, utan att jag vill leva hälsosamt! Socker är beroendeframkallande och bryter ner muskler, därför väljer jag att avstå eftersom jag vet att jag tillslut kommer bli beroende om jag börjar med det igen! Det tar sin lilla tid för vänner, nära och kära att förstå men tillslut vänjer de sig med din livsstil och kanske till och med blir inspirerade, så stå på dig! 🙂

Kram Ida


Ser inte detta fruktfat mycket godare ut en en skål godis?

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar