Annons
Annons


NYTTIGA BANAN MUFFINS – RECEPT


Bakade så sjukt goda, enkla, glutenfria, mjölkfria, sockerfria och underbart goda bananmuffins igår. Perfekta att ta med som mellanmål eller som fika till kaffet. Här kommer receptet…

Ingredienser: 1 dl rismjöl, 0,75dl mandelmjöl, 0,5dl glutenfria havregryn, 2 bananer, 1,5matsked jordnötssmör, 1 ägg, 1 äggvita, 1/2-1 tsk kanel, 1krm brödkryddor, 1 krm vaniljpulver, havssalt.

Gör så här: Lägg allt i en buke och mosa ihop det. Häll upp i muffinsformer (jag fick 9st muffins) och in i ugnen 175grader i 1o min.

Jag tog en stor klick Ekologisk Kokosolja från Holistic på. Jag säger bara MUMS!!!!

English: Here is a recipe on banana bread/muffin that is healthy and free from gluten, milk, and sugar and soooo YUMMIE! 

Ingredients: 1/2 cup rice flour, 0,25 cup gluten free oats, 0,25 cup almond flour, 2 bananas, 1,5 tablespoon natural peanut butter, 1 egg, 1 eggwhite, 1 teaspoon cinnamon, a pinch of sea salt. 

Put everything in a bowl. Mash it with a fork and put it in muffin cups (I used 9). Put it in the owen 350F in 10 min.

I ate mine with organic coconut oil from Holistic.

Annons

11 kommentarer till “NYTTIGA BANAN MUFFINS – RECEPT”

  1. Hej. Måste man ha i jordnötssmör eller kan jag skippa det. Jag är nämligen allergisk!
    För övrigt gillar jag sin blogg och du inspirerar mig otroligt mycket i min träning! / Cicci

    1. Tack snälla fina du 🙂 har aldrig testat utan men det går säkert bra. Tål du mandelsmör eller cashewsmör så går det också bra att använda istället. Kram Ida

  2. GRYM blogg 🙂 Men, kan du snälla lägga upp en video om squats? Teknik mest, hur man gör rätt och vad som är fel..? 🙂

  3. Hej! Jag har pga maginfektion helt slutat med mjölk, gluten och socker, vilket gör att jag inte heller kan äta frukt. Frukt är det absolut svåraste att vara utan då jag nu har väldigt svårt att hitta bra snacks/mellanmål. Jag har bakat glutenfritt knäckebröd och knaprar ganska mycket nötter men jag undrar om du har några andra bra tips, tex vad kan jag äta efter träning? Föredragsvis sådana som är lätta att ta med sig då jag ofta är på språng!

    1. Åh maginfektion är inte roligt. Jag har också haft det. Bra att du slutat med gluten och mjölk, det kommer göra gott för dig. Varför var du tvungen att sluta med frukt? Är du allergisk? Ägg i alla former är bra, mrotsstavar och andra grönsaker, naturella nötter, riskakor med jordnöttsmör mm.

  4. Jag är allergisk mot latex i frukter och kan därför inte äta banan, så kan man ersätta banan med något annat? Det ser så SJUKT gott ut nämligen haha 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons




Laddar