Annons
Annons


NYTTIG VEGETARISK LUNCH – RECEPT


vegetarisk-lunch

God morgon mina älsklingar! Jag är i full gång med att testa vegetariska recept och har redan hittat en grym favorit just nu. Jag hade tänkt göra en wook på ris men så hade jag inget ris hemma utan tog istället amaranth vilket blev en succe. HÄR kommer en video med receptet som är super enkelt. Hoppas ni gillar den! Puss, I
//English: Video in swedish.

Annons

9 kommentarer till “NYTTIG VEGETARISK LUNCH – RECEPT”

 1. Hej Ida! Jag tränar vanligtvis fem gånger i veckan och har under drygt ett år gått ner 11 kg. Jag väger nu strax över 56 till 163 cm men vill tajta till kroppen mer 🙂 Försöker blanda konditions och styrketräning och har inte tillgång till gym utan jag äter bra och springer och boxas hemma. Har du några tips på hur jag kan bli fastare? Känns som jag har försökt gå ner de sista kilona länge men ingenting händer! Äter runt 1500 kcal varje dag, är det för lite? Men i så fall, varför står vågen still? Tack på förhand och tack för en superbra blogg! Du är grym! 😀 kram

 2. Hej. Har bara en liten fråga, jag är 22 år och ska gå ner i vikt men jag har lite svårt med att veta vad jag kan äta för något? Jag vill helst gå ner i vikt utan att behöva gå på någon konstig diet, vilket jag vet att det går att göra utan att behöva göra det. Men kan du kanske ge lite tips på vad man kan äta när man ska banta? och vad anses som magert kött när man ska äta kött? 🙂

  1. Hej! Kolla in mina recept jag lagar här de alla är bra. Du hittar alla mina recept samlade i min app i Mikz under R i menyn. Ladda ner appen här http://getmikz.com/wargpower

   Ta bort socker, halvfabrikat, snabba kolhydrater och ät bra fetter, protein och bra kolhydrater är en bra regel. Kramis

 3. Åh veggmat!! Kan inte du inspirera världen med mer sådan mat? Alltså veganskt! Är vegan och/eller suuuupetglad när jag ser att fler börjar med denna underbara mat eftersom jag anser art det är oerhört onödigt att äta djur och allt som kommer från dem!
  Kramar!!

  1. Hej Elin! Vad kul att höra och jag håller med! Både jag och min kille har blivit vegetarianer nu och det kommer bli massa mer inspo till vegetarisk/vegansk mat här i bloggen 🙂 KRamis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar