Annons
Annons


NYTTIG PIZZA – MITT RECEPT


Igår lagade jag världens godaste och enklaste middag, NYTTIG PIZZA! Ja det går faktiskt att äta nyttig pizza och här kommer mitt superrecept:

Ingridienser: Fullkortstortillas, riven mozarella 21%, purjolök, basturökt smörgåsskinka, ananas, ruccola, tomatpure.

Gör så här: Sätt ugnen på 225 grader. Lägg upp tortillabröden på en plåt med bakplåtspapper. Smeta ut tomatpuré jämt fördelat över bröden. skiva skinka, purjolök, och annanas och fördela över pizzan. Häll sedan önskad mängd ost över bröden och in i ugnen i 10 min. Ta sedan ut och lägg lite ruccola över. Jag serverade pizzorna med en stor sallad till.

Näringsinnehåll/pizza: 255 kcal, Protein: 19g, Kolhydrat: 19 g Fett: 9g.

Hur gott som helst och superenkelt!

Annons
7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar