Annons
Annons


NYTTIG MAT UTOMLANDS?


Svar på kommentar…

Hej Ida!
Skulle VERKLIGEN behöva lite tips från dig.. Jag äter bra och nyttigt, tränar 5-6 ggr i veckan på gym. Men om ett par veckor flyttar jag till Spanien på obstämd tid och jag har verkligen panik inför hur jag ska kunna hålla formen och leva hälsosamt där. Vi kommer antagligen festa väldigt mycket, jag kommer inte ha tillgång till gym men däremot finns det en pool där jag har tänkt simma. Men det jag oroar mig mest för är kosten, vad jag har sett är utbudet av nyttig mat inte så bra. Kesella är väl inte ens att tänka på, får väl leva på ägg eller något…
Har du några tips på hur jag kan träna och äta? Skulle verkligen uppskatta lite råd!
:)

Annons

SVAR: Hej! Härligt att höra att du äter och tränar bra! Om jag hade varit du och vill hålla formen under en sådan period hade jag satsat på att försöka äta så mycket kött och grönsaker som möjligt och dra ner på kolhydrater som pasta, ris, potatis mm. (du kommer ju få i dig en hel del kolhydrater i alkoholen). Ägg, kyckling, fisk, kött, grönsaker mm finns det absolut att köpa. Finns säkerligen havregryn också så du kan börja dagen med att få i díg bra kolhydrater genom gröt! Gå och simma mycket och försök dricka så lite alkohol som möjligt 😉 Då ska du nog hålla formen! Ha så roligt i Spanien! Kram Ida

Kommentera | Translate


Annons
Laddar