Annons
Annons


NYTTIG GODIS/MANDELMJÖLK – RECEPT


IMG_9874.JPGIMG_9873.JPGIMG_9875.JPGIMG_9876.JPG

Alltså är ni sötsugna eller vill ha ett gott och nyttigt mellanmål kommer här recept på en grym mandelmjölk ni bara måste testa. Så enkelt och gott!

English: If you want something sweet or just a tasty and healthy snack you have to try my recipe on almond milk.

Annons

So easy and so tasty!

Ingredienser: // Ingredients:

1dl mandlar // 1dl almonds

ca 3dl vatten // about 3dl water

1tsk kanel // 1 tsp cinnamon

1 nypa havssalt // a pinch of sea salt

2-3 dadlar // 2-3 dates

Gör så här: Lägg mandlarna i blöt över natten. Lägg sedan alla ingredienser i en mixer och mixa samman till en slät mjölk. Bestäm mängd vatten över hur tjock dricka du vill ha. Drick och njut 🙂

Proceed like follow: Soak the almonds during the night. Put all the ingredients in a blender and mix tighter to a smooth milk. N´joy!

 –

ALLA MINA RECEPT SAMLADE

Ladda ner min app Wargpower så får ni alla mina recept samlade i en receptbank som är supersmidig och lätt att använda. För att ladda ner appen skicka ett sms med texten wargpower till 72722 (appen är helt gratis) eller ladda ner den HÄR.

7 kommentarer till “NYTTIG GODIS/MANDELMJÖLK – RECEPT”

 1. Hej Ida!!

  Jag är en tjej på 13 år som tränar 5-6ggr i veckan styrka och kondition, ganska intensivt och jag äter väldigt nyttig.
  Jag har en fråga till dig!
  Tyvärr så har det blivit som en besatthet för mig att ha synliga magmuskler… Vissa säger att jag är för ung för att få det och andra säger att alla kan få det, ovasett ålder.
  Min fråga till dig då är kan man få synliga magmuskler i min ålder eller måste kroppen utvecklas mer?

  Kramis

  Ps. Din blogg är grym!!

  1. Hej JF och tack snälla vad glad jag blir! Jag förstår och det är helt omöjligt för mig att säga då vi alla är olika och utvecklas olika snabbt. Men du är så ung och du ska absolut inte mixtra med mat och träning för ett par magrutor. Du växer fortfarande och din kropp behöver massa energi. Ät mycket bra mat och fortsätt träna regelbundet så kommer du få en stark och hälsosam kropp. Kramis

 2. Hej Ida!
  Tack för en oerhört inspirerande blogg! Jag tänkte fråga dig då du verkar ha sån himla bra koll. Jag har under en längre tid velat gå över och bli till en början vegetarian, men jag har ett problem min sambo är helt emot de och tycker att det är väldigt viktigt att få i sig protein ifrån kött.. Och jag blir lite lat när det kommer till matlagning och vill inte laga olika rätter, har du något tips på vad jag kan byta ut kött/kyckling till som fortfarande ger en hög protein tillskott?
  Tack för förhand! Kram

  1. Är själv vego och konverterat min träningsnördiga pojkvän :P. Vi äter MASSOR av falafel med hummus, bönbiffar, alltid linser som tillbehör.En god vegetarisk Chili fullproppad med bönor. Typ tacos med soyafärs, soyaköttfärssås mm. Soyafärs innehåller mkt mer protein per 100g jämfört med köttfärs. Finns soyabönspasta som är pullproppad med protein. Att få i sig proteinet är aldrig ett bekymmer 🙂
   http://starkbona.com/ Hon intervjuer bl.a olika atleter som är vego om vad dom äter. Hon är själv vegan, PT och dietist..

   Grym Blogg Ida Btw!!

  2. Ok jag förstår. Kolla svaret nedan från Frida, jättebra tips. Sedan om du fortfarande äter ägg så är det en bra källa till protein. Lycka till med nya kosten. Kram Ida

 3. Hej! Som ett tips för din nya fina kamera, borde du ändra på några inställningar eller sedan helt enkelt fokusera bilderna på ett annat sätt. För tillfället är dina bilder väldigt suddiga vilket är konstigt eftersom du har en ny kamera. Ta kolla på det lite! 🙂 Gillar dig och din blogg mycket!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar