Annons
Annons


NYTTIG FIKA


IMG_0006.JPGIMG_0007.JPGIMG_0010.JPGIMG_0005.JPGIMG_0018.JPG

Hade en sådan mysig dag igår då jag hade mina kusiners familj, mamma och farmor hemma hos mig på fika och middag. Det var första gången någonsin min kära farmor är hemma hos mig i Stockholm och det var så kul! Hade även rensat ur garderoben och hur snygg var inte farmor i mina träningstights? WOW säger jag bara, vill också se ut så när jag är 80+ 🙂

Annons

I alla fall så bjöd jag på mitt goda pepparkaksbröd,och raw choklad/kokosbollar. Så himla gott om jag får säga det själv och de bollarna är magiska och lägger upp recept på dem imorgon här på bloggen så håll utkik! Nu ska jag sätta mig ner och planera kommande vecka. Har massa möten, överlämning av lägenhet, inspelning av videos mm. att planera. Ser fram emot veckan! Wiii. Puss på er, I

 

17 kommentarer | Translate


Annons
Laddar