Annons
Annons


NYTTIG BANANPANNKAKA – RECEPT


Det finns många variationer och varianter av bananpannkakor men min absoluta favorit är detta recept…

1 banan, 1 ägg + 2 äggvitor, 1-2 msk havregryn, 2-3 msk keso och havssalt. Stek i kokosolja och servera med jordnötssmör.

Ljuvligt goda och passar perfekt som frukost, mellis eller kvällsmat 🙂

Kolla även i Må Bras tips på nyttiga bananpannkakor HÄR!

Annons

11 kommentarer till “NYTTIG BANANPANNKAKA – RECEPT”

    1. Man kan göra det utan. Pannkakor med ägg, keso och havregryn är också toppengoda och då med en klick äpplemos eller sockerfri sylt 🙂

  1. Hej! Jag har börjat använda One Whey proteinpulvret men min mage klarar inte alls av det.. Jag är laktosintolerant men jag tänkte ändå att det skulle funka eftersom det står att det är ”låg laktoshalt”. Men det gjorde det inte! Så min fråga är om jag borde köra på One whey Isolate istället som är helt laktosfri, eller om det är mjölkproteinet jag är känslig mot och då borde testa t.ex One Egg eller Casein istället som inte är vassle? Jättetacksam för svar!

    1. Hej! Det är omöjligt för mig att säga vad det är du reagerar mot. casein är också mjölkprotein så jag skulle testa One Egg istället som är helt mjölkfritt 🙂

  2. Hej!! Jag dricker proteinpulver efter min träning, räcker det eller ska man äta något annat också?

  3. […] stretchingpass och smarrigaste pannkakorna till lunch. Hittade ett recept på bananpannkaka på den här bloggen. Men jag har gjort om det lite – skippar bananen (ingen bananpannkaka alltså). Sen gillar […]

  4. Hejsan, ser jätte gott ut. Men finns det annat man kan lägga till istället för keso? Är vegetarian.

  5. lägger man i all smeten då så att det bara blir en pannkaka eller gör man flera tunna? (som vanliga pannkakor)

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar