Annons
Annons


NYTTIG ÄPPELSMULPAJ MED VANILJSÅS!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Vem älskar inte äppelpaj med vaniljsås? Här har ni en nyttigare version av den klassiska smulpajen. Eftermiddagsfikat är räddat! 

Recept & bild: @nourishmybliss

(Innehåller reklamlänkar till Welloteket)

Annons

DU BEHÖVER (till 4 små pajer):
(fyllningen)
2 äpplen
1 tsk kanel
2,25 dl mandlar
2, 25 dl mandelmjöl
4 msk lönnsirap
4 msk kokosolja
1 tsk bakpulver
(till vaniljsåsen)
1,1 dl cashewnötter
1,1 dl växtbaserad mjölk
1 msk lönnsirap
¼ tsk vaniljpulver

SÅHÄR GÖR DU: Skär äpplena i små kuber och blanda med kanel, fördela dem sedan jämnt i 4 formar. Blanda resterande ingredienser för fyllningen i en skål, använd gärna händerna för att få det ordentligt blandat. Täck sedan äpplena i formarna med denna mix och kör i ugnen ca 20 min med 180 grader. Under tiden gör du såsen genom att mixa cashewnötterna,  växtmjölken, lönnsirapen och vaniljpulver tills det är en slät vaniljsås. Avnjut gärna när pajen är varm!

Fler recept:
7 favoritrecept på varma veganska rätter
Glutenfria, nötfria och nyttiga chokladbollar

8 kommentarer till “NYTTIG ÄPPELSMULPAJ MED VANILJSÅS!”

  1. Hej. I din senaste vlogg så sitter du på golvet i slutet av filmen och visar upp dina inköp. VART är den stickade tröjan som du har på dig ifrån?? Älskar den!! 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons




Laddar