Annons
Annons


NYTT POLE TRICK – VIDEOBLOGG


Har precis varit och tränat lite Pole Dance på StudioDQ med mina Pole Dance vänner. Grymt kul trots att jag tyvärr börjar känna mig lite sjuk. Har sovit dåligt den senaste veckan så det beror nog på det.

Annons

I alla fall så tränade jag på ett trick som jag började träna på förra veckan. Då vill jag tillägga att jag inte var i närheten av att klara det själv, men idag så var jag på god väg. Har fortfarande problem med balansen och jämnvikten och måste ta det sakta. Är som en uppochnervänd spagat.

Kommer vara så snygg när jag sätter den sedan… 🙂

[videofyme id=”590694″]

6 kommentarer till “NYTT POLE TRICK – VIDEOBLOGG”

  1. Hej! har en fråga angående löpning. vad anser du vara en ”normal” eller bra tid att springa/jogga 5 kilometer på?

  2. Grymt duktig du är!! Tänkt börja träna pole senare i höst om jag får möjligheten till det! Ser sååå kul ut!!

    traning.marinaborneblad.se

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar