Annons
Annons


NYTT BOOT CAMP I SLUTET AV OKTOBER


dag2

Sitter och förbereder sista veckans Boot Camp. Helt sjukt att det snart gått hela 5 veckor och snart är 15 svettiga träningspass avklarade? Tjejerna som är med har verkligen slitit som djur och wow vilken utveckling de har gjort! Jag har fått flera förfrågningar om när ett nytt camp startar och jag kollar just nu på att dra igång med en gång jag kommer hem från Marbella dvs i slutet av oktober och fram.

På mina camps har jag ett väldigt begränsat antal platser då jag vill lägga ner mycket tid och ha stenkoll på var och en som är med, så det blir mer som en PT istället för gruppträning.

Det här ingår:

– 30 min Konsultation med personlig målsättning där man träffar mig på ett personlig möte.

– 15 träningspass/veckan med mig. (3 pass i veckan under 5 veckor)

– Vägledning av träningsupplägg utöver passen man kör med mig.

– Kostcoach och matdagbok.

– Kostföreläsning och goodiebag.

Fokus på träningen kommer ligga på styrka, uthållighet och att tona kroppen. Har ännu ej bestämt exakt tid men funderar på tis-tor kl 19.30-20.30. Kom gärna med önskemål på tid?

Som jag sa kommer det vara väldigt begränsat med platser (max 10pers) så är man intresserad kan man redan nu göra en intresseanmälan eller anmälan på [email protected]

English: Planning the last weeks of boot camp. Cant´t believe how fast these 5 weeks have past? Having a great time with my girls at the camp and they really working hard and they´ve made a great progress. Thinking of starting a new camp when I´m back in Sweden after my training trips. 

Annons
10 kommentarer | Translate


Annons
Laddar