Annons
Annons


NYÅRSLISTA 2016


God morgon älsklingar! Jag har inte hunnit fatta det än då jag missade hela nyårsafton pga. att jag skulle upp och flyga, men det är ju faktiskt ett nytt år! Jag har ju inte gjort någon årsresume så tänkte att listan nedan istället får sammanfatta hela mitt år.

Annons

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?
Hmm ja massor. Startade en webshop tillsammans med 2 andra grymma personer, började youtuba på riktigt, startade en podcast med Viktor, spelade in en låt (på skoj bara) som kommer på youtube nu i januari, var med i Stadiums kampanj och var på bild i deras skyltfönster, i butik, i tidningar och även med i deras TV-reklam, började gå hos en spådam, åt vegansk kost hela 2016, gjorde en banandetox, fyllde 30 år, gjorde en intervju på engelska, blev chef (har 3 st anställda), besökte Italien, vann årets podcast 2016 på Social Media Gala, sprang Midnattsloppet tillsammans med Stadium och Adidas, vann årets bästa träningsblogg på Finest Awards, medverkade i Nyhetsmorgon, köpte lägenhet tillsammans med min pojkvän.

Vilka länder besökte du?
Mitt nyårslöfte förra året var att inte resa så mycket då jag 2015 var mer utomlands än i Sverige. Så under 2016 var jag i Thailand Koh Tao där jag höll i träningsresa, Marbella, Italien Florens och Dubai.

Är det något du saknade år 2016 som du vill ha år 2017?
Hmm 2016 var riktigt bra men en sak jag måste styra upp är min planering. 2016 jobbade jag i stort sett 7 dagar i veckan 12 timmar om dagen. Ska kolla över om jag ska anställa en assistent som kan hjälpa mig strukturera upp och planera + tvinga mig att vara helt ledig 1 dag i veckan. För är det inte någon som säger till mig kommer det aldrig hända.

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?
27 november då jag fyllde 30år. Hade så sjukt kul tillsammans med mina tjejkompisar kvällen/natten till min dag. Sedan den stora brunchen med alla vänner, familj och släkt på min dag + att vi även signade på den nya lägenheten på min dag var ju bara pricken över i:et.

Vad var din största karriärsmässiga framgång?
En youtube kanal som växt från 20 000prenumeranter till 130 000 måste nog vara det största då det för med sig så mycket bra till allt annat jag håller på med.

Och din största framgång privat?
Att jag känner mig ännu mer vän med min kropp och har slutat att jämföra mig med andra. Min kropp ser ut som den gör och jag känner mig lugn med det.

Vad spenderade du mest pengar på?
Utan tvekan den nya lägenheten :S

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?
Feel the rush med Freddy Kalas 😀

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Definitivt gladare!

Vad önskar du att du gjort mer?
Skrattat och umgåtts med mina tjejkompisar. Finns inget som gör mig gladare än att hänga med dem.

Den maträtt du åt oftast 2016?
Haha oj det måste nog vara ångkokad sötpotatis med tomat och avokado. Alltså jag kan inte få nog!

Högsta önskan just nu?
Att jag kan släppa mitt kontrollbehov och bara njuta av livet till 100%.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mer ledig tid där jag inte känner mig stressad. För när jag väl är ledig kan jag inte slappna av pga. jag vet att jag har jobb som jag ligger efter med vilket gör att jag blir mindre stressad av att jobba. Så en person som kan styra upp det här skulle kunna göra mitt år ännu bättre. Måste bara hitta rätt och våga släppa kontrollbehovet.

Vad fick dig att må bra?
Vänner, jobb, ni som följer mig, min pojkvän, familj.

Vem saknade du?
Farfar ♥

Vad är du mest stolt över?
Att jag tagit mer och mer avstånd från personer jag känner ger negativ energi och att jag vågat stå på mig i förhandlingar inom jobbet och tackat nej om jag inte får det jag vill ha.

Vad är ditt nyårslöfte för 2017?
Att leva livet mer och oroa mig mindre för saker. Mer ledig tid, få ihop middag med vännerna minst varannan månad. Sedan ska jag ha som mål att skratta minst 1 gång om dagen.

Så det var hela min lista 🙂 Nu vill jag veta… Vad har ni får nyårslöften? NYFIKEN!

19 kommentarer | Translate


Annons
Laddar