Annons
Annons


NYA TRÄNINGSKLÄDER


Har fått nya GRYMT snygga träningskläder från PUMAS nya Fitnessserie. Älskar färgerna i sporttoppen och det tunna materialet i linnet. Tightsen sitter som ett smäck och är shapetights och skorna är grymma! Jag har nämligen väldigt smala fötter och har lite problem att hitta träningsskor som sitter tight på foten.

Annons

Men dessa passar mig perfekt! Tack bästa PUMA!

5 kommentarer till “NYA TRÄNINGSKLÄDER”

  1. Hej Ida! Det verkar som om du har stenkoll på det mesta och ofta tar upp frågor i bloggen, så jag ger det ett försök: Jag är sjuk JÄMT. Alltså jag åker på förkylningar titt som tätt och blir rejält dålig = sängliggande i minst två dagar. Jag äter ”bra”, rör på mig och sover, har varit hos läkaren men de har bara konstaterat att jag har otur. Så frågan berör inte varför jag blir sjuk (för det kan ju du inte svara på bara såhär) och inte heller hur jag ska undvika att bli sjuk, utan: Vad ska jag, som ”vet” att jag kommer att bli sjuk ofta, göra för att bygga muskler och gå ner i fettprocent? När jag är frisk tränar jag 4-6 gånger i veckan och trivs jättebra med det, men när jag är sjuk kan jag inte träna och så tappar jag typ allt jag byggt upp/gått ner. Tips? Råd?

  2. Riktigt snyggt med kul tryck på sportbh! Jag har inte sett så mycket av deras träningskläder på sistone, känns som det varit mycket streetwear, toppen om de tar krafttag, det ser så ut. Själv kör jag mest i Lululemon just nu, och Casall är också en inomhusfavorit. 

  3. Kan du skriva ett inlägg om övningar som motverkar huvudvärk? Jag har mycket problem med min stela nacke och skulle vilja veta vilka styrketräningsövningar o strechövningar som är bra för att lindra och motverka 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar