Annons
Annons


NYA TRÄNINGSJACKOR


För er som inte redan visste det så är jag sponsrad av PUMA och har fått den stora äran att vara PUMAs fitnessambassadör för Sverige.

Förra veckan fick jag ett paket hem med 4 nya sjukt snygga jackor/tröjor i härliga färger. Jag fullkommligt älskar varende en av dem!

Jackorna kommer att finnas att köpa på Sportamore från juli och fram.

 

Annons

8 kommentarer till “NYA TRÄNINGSJACKOR”

  1. Funderar på om jag ska köpa almond butter eller peanut butter..hmm vilket är bäst? eller dom är kanske lika bra ?

  2. Hej! Jag vill få mindre rumpa och lår eftersom jag tycker att det inte passar in med resten av min kropp som är ganska smal. Har du några tips på hur jag kan göra om det går?

  3. Jag är tävlingsdansare(guld med två prickar) och har i två års tid försökt att ta den sista pricken som ska få mig upp i star. Placeringarna har bara blivit sämre och sämre och jag undrar om du har några tips på hur man får upp motivationen igen och hur man ska träna om man verkligen vill bli en duktig discodansare? Alltså ett veckoschema ungefär? Tack för en jättebra blogg du är så inspirerande! Kram<3

  4. Hej Ida! Din blogg är så motiverande! Men jag undrar om du kan visa några övningar som man kan göra hemma (helst utan hantlar) som tränar armarna och axlarna? Vore supersnällt!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar