Annons
Annons


NYA PRODUKTER FRÅN FITNESSGURU


Hämtade en ny leverans från Fitnessguru igår. Har bla. beställt ett helt naturellt protein som tål värme som man kan baka med, ONE BAKE. Jag är lite känslig mot sötningsmedel så det här blir perfekt då det endast innehåller rent protein.

Annons

Ska även testa att blanda ner det i min havregrynsgröt för att få i mig lite mer protein på morgonen. Ser Proteinpannkakor, proteinmuffins, proteinbröd, proteinplättar, proteingröt och proteinbollar framför mig Jag vill baka NU!!! 🙂

Bställde även deras nya proteinbars som ska smaka Apple Pie, shakers och en till träningsdagbok.

12 kommentarer till “NYA PRODUKTER FRÅN FITNESSGURU”

 1. Kära Ida, har du koll på om man kan blanda One Bake i t ex smoothies också och äta/dricka det rått? puss

  1. Det kan man absolut ha. Precis som vanligt protein bara att man också kan använda det i bakning. 🙂 Kram Ida

 2. Hej!
  Grym blogg och underbar läsning!

  Jag har dock en fråga gällande mat och träning. Jag vill gärna gå ner i vikt, typ 3 kilo till och äter knappt något, förutom keso och tomat och proteindrink och tränar 1-2ggr/dagligen både gym och pass, men lyckas aldrig lämna siffran 55kilo(!) Hur kommer det sig.

  Väldigt tacksam för svar

  Kram

 3. Hittade din blogg för två dagar sedan och är fast! Jag är ingen träningsfreak utan är ofta nöjd med mina powerwalk/joggingpass. Men oj så inspirerande du är, och dina recept. Gillar att testa nya nyttiga saker och har kikat igenom alla dina recept. Jag minns inte ens hur jag hittade hit men är väldigt glad över det!

 4. Hej Ida o tack för en inspirerande blogg! En fråga ang proteinpulver o värme – jag brukar blanda i ett par skopor ”vanligt” proteinpulver när jag gräddar fullkornspannkakor – menar du att jag har gjort det helt i onödan proteinsynpunkt? Kram Helena

 5. Hey! I love your blog! 🙂
  I might try out the one bake to put in my oatmeal porridge as well but i’m a bit skeptical about how it would taste or how the texture would be like :S it’ll be good to know how you find it! 😀

  By the way, i think the one whey apple pie protein bar may have TRANSFAT (=> hydrogenated vegetable oil) in them..being a health freak that i am, i checked the ingredients list on fitnessgurus website and found hydrogenated veg. oil on the ingredients list…maybe you should check for yourself?

  I really appreciate all your tips on your blog 🙂

 6. Hej Ida!
  Tack för en inspirerande blogg som jag kollar flera gånger per dag.
  Jag har börjat träna 4-5 ggr vecka och har dragit ner på kolhydraterna. Jag ser att min kropp fått mer muskler men känner mig inte smalare . Vikten står kvar på samma.

  Min fråga. Vad tror du om heat-tabletterna på morgon och över natten. Tänkte fråga innan jag gör dyrt inköp.
  / trogen läsare

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar