Annons
Annons


NYA GARDINER TILL SOVRUMMET


God morgon finisar! Äntligen har våra kära gardiner anlänt. Jag har varit så nyfiken och spänd på hur det skulle bli! Jag anlitade hjälp av grymma Johanna (Instagram: @joelhome) som har podden Trendpodden för att hjälpa till med både färgval på väggarna och gardiner. I sovrummet så ville vi satsa på riktigt fina gardiner + att de skulle vara mörkläggning. Vi har så högt till taket (3,30m) att det inte går att köpa färdigsydda tyvärr. Det gjorde att vi var tvungna att lägga en liten (ganska stor) slant på just dessa gardiner som vi ville ha hela vägen upp till tak. Hade lite ångest för kostnaden men nu när de kom så känns det så bra. WOW vad jag älskar dem! Det är verkligen skillnad på specialsydda gardiner och färdigköpta.

Annons

Vad tycker ni? Jag ska försöka ta bättre bilder när vi röjt undan lite också 🙂 Nu är det bara 3 rum kvar som ska ha gardiner så har ni tips på snygga färdigsydda som är 3m långa så please, give it to me! 🙂 Puss, I

10 kommentarer till “NYA GARDINER TILL SOVRUMMET”

  1. Hej Ida!! Jag hoppas du ser detta! Jag skriker angående msm, som jag ska köpa nu, jag ska nog köpa i tablettform då jag är lite dålig på stt dricka sådant annars om de smakar konstigt, men hur gör jag då? De står att jag ska äta 3 st på morgonen och sen kan jag öka? Hur ökar jag sedan då? Vore sååå tacksam om du kan svara mig i ett mail så jag verkligen ser de. Mvh Anna? Kram! ?

  2. Hej ida!!
    Jag har en fråga, varje dag så fort jag börjar äta efter frukost oså, så börjar min mage svullna. Och sen är den svullen hela dagen. Jag har prövat med olika frukostar, undviker mjölk och mjöl osv, men blir ändå svullen? Tips på hur jag kan göra?:( inte alls kul att gå runt med svullen mage hela dagen…. tack för svar!!!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar