Annons
Annons


NYA FRILLAN


rapunzel2rapunzel3rapunzel1rapunzel

Igår var jag hos bästa Rapunzel och fixade mitt hår. Är så sjukt nöjd och har en plan med min frisör där att jag ska börja spara ut min egna hårfärg som en ombre. Men jag ska göra det successivt så nu har vi börjat slinga och kommer att göra mindre och mindre slingor för varje gång så det tonas ut. Känns så bra för jag gillar verkligen min egna lite råttfärgade ton som blir solblekt på sommaren.

Annons

Sedan satte vi även i lite tejp (4 slingor) som förtjockning endast där fram. Jag har ganska uppklippt där fram och vill ha längre just där så då passar det perfekt att fylla ut med lite tejp. För er med skandinaviskt hår kan jag verkligen rekommendera att förlänga/förtjocka håret med tejp då det inte alls sliter på håret. Jag älskar det!!!

Träffade även världens sötaste hund på salogen! Hur söt?! Vill ha!!! ♥ Puss, I

(Inlägg i samarbete med Rapunzel)

5 kommentarer till “NYA FRILLAN”

  1. Skitsnyggt! Älskar längden och håller verkligen med angående färgen. Jag har min egna (också råttfärgat, hehe) färg som vuxit ut och lite ljusare slingor som mynnar ut i en jämnare ljusfärg längst ned 🙂 ser naturligt ut och behöver knappt göra något med håret bortsett från att klippa.

    1. Men åh tack finis! Ja exakt så som du beskriver vill jag ha det. Är trött på att färga och slinga så mycket utan vill att det ska se naturligt ut 🙂 <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar