Annons
Annons


NY TRÄNINGSFORM – AERIAL HOOP


Idag var jag på StudioDQ för att testa på något helt nytt, nämligen Aerial Hoop. Var väldigt spänd och hade igen aning om hur det skulle vara att hänga och i dessa ringar. Hade hört innan att det gör ganska ont i svanskotan men måste säga att det var en väldigt lindrig smärta om man jämför med Pole Dance. Så himla roligt var det och vi fick lära oss en koreografi på nybörjarnivå. Tror faktiskt att det här passar mig då mycket handlar om smidighet och vackra rörelser som jag har efter dansen 🙂

Kommer jag absolut testa igen! Någon som tränat Aerial Hoop?

Annons

 

3 kommentarer till “NY TRÄNINGSFORM – AERIAL HOOP”

      1.  Oj haha. Min balans är inte den bästa så jag vet inte om jag skulle göra så bra ifrån mig till en början, men skulle ju vara sjukt bra för att öva upp sig inom det området. Skulle jättegärna vilja pröva, tyvärr bor jag inte i Sthlm för tillfället så det får nog bli när jag flyttar tillbaka (samma sak gäller pole som du fått mig jättetaggad på) 😀

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar