Annons
Annons


NY LÅT PÅ G


God morgon älsklingar! Igår så spenderade jag hela förmiddagen i studion hos mitt skivbolag. Spelade in nästa singel och det var så himla kul! Har sångtränat en hel del och nu kände jag verkligen att det lönat sig. Många frågar om jag ska storsatsa på musiken nu och mitt svar är… Jag kör all in så länge jag tycker det är kul. Tar vi fram en låt jag gillar, klarar av att sjunga och går att dansa till så spelar jag mer än gärna in den och släpper den. Finns inget som är roligare! Om folk sedan gillar den är det ett stort plus! Musik är inget jag håller på med för att tjäna pengar då man knappt tjänar pengar på det utan det är något jag gör enbart för att det är så sjukt kul! Men i alla fall så längtar jag tills jag får hör nya låten färdig. Wohoo.

Annons

Efter det tog jag en sväng till Welloteketkontoret för att hämta lite Chlorella, algomega och Inflamino och sedan gick jag och lunchade själv på Koloni. Sååå himla god thali åt jag!

Efter det begav jag mig mot United Screens för att spela in ett kolla med bästa Margaux. Så himla roligt! Våra videos kommer upp på söndag 🙂 Nej nu måste jag packa klart för snart far vi mot Arlanda och Marbella. Puss, I

 

3 kommentarer till “NY LÅT PÅ G”

  1. Hej Ida,

    Vilken Koloni är det du går till när du beställer den thalin? Den ser ju helt fantastiskt ut 😀 men jag hittar inte den på menyn när jag går in på deras hemsida haha..

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar