Annons
Annons


NY KLIENT & FREDAGSFYS


Redan fredag! Vart tog veckan vägen? Så mycket kul som händer nu så dagarna bara flyger iväg. Något som jag glömt berätta för er är att jag från och med denna veckan gått ner i tjänst på mitt heltidsjobb, så nu kommer jag ha torsdag och fredag eftermiddag att jobba med bloggen, klienter, sponsorer och all in på mitt eget varumärke vilket känns så spännande och roligt! Den här förändringen har jag gjort för min egen skull för att jag ska kunna få en ledig helg någon gång ibland under våren.

Annons

Dock så vet jag att januari kommer vara fullt ös medvetslös då jag har så mycket att förbereda inför TV-programmet, nya klienter, löputmaningen, nya samarbeten mm. Jag kommer också börja planera 2 stora träningsevent som jag ska hålla i Stockholm under våren som man snart kommer kunna anmäla sig till. Wihoo, hoppas ni är taggade?

Idag ska jag först träffa en ny klient och sedan ska jag bli tränad av en PT-vän. Han ska testa sin träningsmetod på mig. Kommer berätta mer om det sedan och ser verkligen fram emot passet 🙂 Nu kör vi! FREDAGSFYS! 🙂

English: Friday already! Where did the week go? So much fun is happening that makes the days fly away 🙂 Whats new for this year is that I´m gonna work with my own brand, new clients, my blog and my sponsors every thursday and friday afternoon. Otherwise I spend the entire weekend and every evening with that but now I´ll hope that once in i while I´ll get a free weekend. 🙂 In january it will be a lot of work when I have a lot to prepare for the TV-show I will be host for, new clients and my run challenge that starts on monday.

Today I´ll first meet with a new client and then I will be traind by a PT-friend who will test his own training method on me. Im really looking forward to that. HAPPY SWEATY FRIDAY! 🙂

Photo: Maria Agrell

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar