Annons
Annons


NY FRILLA OCH MIDSOMMARLUNCH


God morgon vänner! Igår så var jag på mysigaste luncheventet som bästa Jossan höll i tillsammans med Indiska. Så himla trevligt att få åka ut till Djurgården och mysa med massa härliga tjejer runt en midsommarluch.

Annons

Glömde fota både förrätt och huvudrätt men här han ni den magiska efterrätten som var jordgubbar, kokos, mynta, maräng och blåbärssorbet. MUMS!

Så kul att jag även får träffa denna Donnan idag på mitt lanseringsevent! 🙂

Efter det köpte jag med en ismatchalatte till frisören. Blev så glad när jag hittade det på Waynes Coffee. Älskar ju matchalatte men det tar emot att köpa varma drycker nu när det blivit så varmt ute. Hade inte alls tänkt på att man kunde göra en ismatcha men nu ska jag definitivt göra detta här hemma framöver!

Spenderade flera mysiga timmar hos Michael och Frisörerna och blev ompysslad i håret. Fräschade upp färgen/övergången och flyttade upp mina hair talk slingor. Flera har frågat vilken färg jag använder men eftersom jag har så olika färger i mitt hår så har min frisör blandat 3 olika färger så det ska matcha. Sätter enbart i några slingor som förtjockning så aldrig förlängning.

Blev så himla nöjd med resultatet och ska ta bättre bilder till er så ni får se den fina färgen! 🙂

Nu måste jag sätta fart här så jag hinner med allt jag måste göra innan mitt luchevent börjar. Puss, I

(Obligatorisk)Annons
Laddar