Annons
Annons


NY FAVORITRÄTT


 Jag har fått en ny favoriträtt och det är Doctor Salads vegetariska variant på spagetti och köttfärssås. Så galet god! De har gjort spagetti på zucchini och sedan sin egna tomatsås med soltorkade tomater som serveras med en gluten och mjölkfri bechamelsås och mandlar. Jag brukar också köpa med en bit lax att ha till. MUMS! 

Är sugen på att laga tomat/köttfärssås hemma. Är det någon av er som vill dela med sig av ett favoritrecept kanske? 🙂

 

Annons

 

4 kommentarer till “NY FAVORITRÄTT”

  1. Jag har världens godaste röra som slår pasta bolognese med hästlängder hehe!!!
    Man steker upp färsk vitkål, morötter, champinjoner och gul lök. Sedan häller man i färs (jag äter helst vegetariskt och kör därför på qornfärs) och kryddar med salt, peppar, chili, curry och några skvättar soja. Därefter blandar man i olika sorters böner och krossade tomater med vitlökssmak. När allt göttat ihop sig så har man VÄRLDENS GODASTE röra att äta, den blir särskilt awesome om man serverar den tillsammans med sallad/gurka och en stor klick turkisk yoghurt. MUMS!

  2. Har rekommenderat det tidigare i samband med tacos men viltkött som hjort, ren elle älg. Glöm inte gullöken och kan med fördel serveras med champinjoner också!

  3. Jag brukar göra precis som vanlig köttfärssås (krossade tomater, vitlök, gul lök, kryddor, grönsaksbuljong, vatten) men istället för köttfärs har jag röda linser. Precis lika gott men snällare mot plånboken och djuren/miljön 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar