Annons
Annons


NY FAVORITRESTAURANG


kaktus-inredning-stor

God morgon mina hjärtan! Här om dagen tog jag och Alex en promenad bort till söder för att luncha och hittade denna kaktusaffär. WOW vilka stora kaktusar. Är så sugen på en stor kaktus men kanske inte riktigt så stor som den på bilden haha. Har dock hört att kaktusar inte är bra av någon anledning, eller har jag drömt det? Sjukt snyggt är det i alla fall 🙂

Annons

hasocafet-vegan-restaurang-stockholmrestaurang-lunch-stockholm-vegansk-veganvegan-lunch-soder-halsocafet-nyttignyttig-restaurang-stockholm-vegans-vegan

Efter det gick vi till min nya favoritrestaurang som heter Häslocafet. Det är en helt vegetarisk eller förresten den är nog helt vegansk till och med. Det största problemet med den är att det är svårt att välja vad man vill ha då man vill ha allt! Haha. Kan verkligen rekommendera att gå dit! Jag tog en sallad med sötpotatis, rostade rödbetor, falafel, avokado med tahini/apelsin dressing. MUMS! Alex tog samma sallad + en tallrik med pannkakor. Hur gott ser det inte ut att vara?!

traning-o

Vi gick sedan till gymmet en sväng och tränade lite. Alex fångade mig på denna fantastiska bild 😀 Minst sagt mycket härlig dag och funderar på om jag nu flyttar till fel stadsdel? Skulle gärna bo runt Mariatorget och Hornstull då det finns så stort utbud av bra restauranger. Men men får hoppas mitt område också börjar leverera 🙂

Nej nu ska jag sätta fart då jag ska iväg på healing och sedan ska jag ha en lyxdag tillsammans med en kompis. Ni vet torsdagar = Idadag 🙂 Ha en fantastisk torsdag mina vänner! Puss, I

15 kommentarer | Translate


Annons
Laddar