Annons
Annons


NY BLOGGDESIGN PÅ G


Som ni kanske har märkt så håller min bloggdesign på att byggas om. Hedern är redan utbytt och kommer numera växla mellan dessa 3 olika…

20111129-110007.jpg

20111129-110022.jpg

20111129-110049.jpg

Vilken är eran favorit? Jag hade jätte svårt att välja så då är det ju bra att man har ett så grymt team bakom sig som fixar så man kan ha 3 st headers på en gång 🙂 BÄSTA WERUN!

Annons

16 kommentarer till “NY BLOGGDESIGN PÅ G”

  1. Alla tre är assnygga, men gillar den andra bäst! Älskar din blogg btw 🙂 Just nu pågår en adventstävling på min blogg där man kan vinna en massage eller naprapatbehandling, perfekt för oss dansare som behöver ta hand om kroppen lite extra! 🙂

  2. Alla tre är assnygga, men jag gillar den andra bäst! 🙂 Just nu pågår en adventstävling i min blogg där man kan vinna en massage eller naprapat behandling, perfekt för dansare som behöver ta hand om kroppen lite extra! 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar