Annons
Annons


NY BIKINI


Innan jag åkte iväg så beställde jag en ny bikini från Phax Swimwear.

Grymt nöjd är jag ni hittar den HÄR!

7 kommentarer till “NY BIKINI”

 1. Hej ida! Din blogg är verkligen helgrym!! Massa creds till dig! Vet faktiskt ingen bättre träningsblogg, och då läser jag ändå bra många. Så sug åt dig det, du äger!

  Skrev ett inlägg om hur man ofta förstör för att uppnå kroppsideal tidigare idag, tänkte länka ifall du vill läsa! http://juliibarn.devote.se/

  Tänkte bara inflika om att jag hittade en gammal bild på dig och Junior på glitzits sida, och herregud vilken förändring du gjort! Ja, jag är också discodansare och dansar i falun;)

  Kram!

  1. Hej Elin och tack snälla för din kommentar! DEn värmer verkligen att höra <3

   Ska absolut gå in och läsa ditt inlägg 🙂

   Haha vad roligt! Discodans är fantastiskt! Ja min kropp den har också gjort en liten resa. Försökte hitta glitzit hemsida men kom inte dit? är det glitzit.se?
   Kramar Ida

  1. Tack snälla 🙂 Ja vi bodde på Chamerlain. Jättemysigt hotell. Just nu är vi i Vegas men åker tillbaka om några dagar och då får vi se vilket hotell vi hamnar på 🙂 Några tips?
   Kram

   1. Beror lite på i vilket område ni vill bo? Vill ni testa att bo vid havet så tycker jag något hotell i Santa Monica eller Venice. Vill ni bo inne i Weho så gillar jag det här: http://www.petitermitage.com/#/pool eller så detta på Sunset: http://www.booking.com/hotel/us/best-western-sunset-plaza.en.html?aid=311088;label=hotel-us-56596-en-VpJF8zb3tE3O1JmxR*dmTwS2177915583:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=CPz_xavlp7gCFYZ_QgodbggA-g

    Eller detta som ligger brevid: http://www.graftononsunset.com/

    (Det här hotellet jobbar vi oxå för)

    Lycka till och ha så kul i vegas! Glöm ej att gå och se någon show med Cirque de soleil.

    http://lenailosangeles.blogspot.com/

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar