Annons
Annons


NU VILL JAG HA ERA ÖNSKEMÅL


Vänner, jag känner att 2014 kommer att bli ett så himla bra år och jag hoppas ni alla kommer fortsätta hänga med här på bloggen! Jag bloggar för er varje dag och försöker peppa, tipsa och sprida träningsglädje och svara på så mycket kommentarer jag kan.

Annons

Nu vill jag ha feedback från er. Jag vill att min träningsblogg ska bli den absolut bästa och hjälpa er i er träning och till en bättre hälsa.

SÅ, kom med alla era önskemål för att tillsammans göra denna bloggen till bästa träningsbloggen! Vill att vi ska vara ett team, ni och jag!

Vill ni fortfarande ha veckans utmaning? Önskemål på utformning av den i så fall? Vad vill ni ha mer av i bloggen? Vad vill ni ha mindre av? Några speciella ämnen ni vill att jag tar upp? Har ni önksemål på någon mer fast aktivitet/inlägg så som veckans utmaning?

Kom med alla förslag ideer ni kan så ska vi tillsammans sätta en form för bloggen under 2014.

STOR KRAM TILL ER!

Foto: Maria Agrell

32 kommentarer till “NU VILL JAG HA ERA ÖNSKEMÅL”

 1. Jag vill absolut att du fortsätter med veckans utmaning! Gärna mycket så som du hade förr, t.ex 200 armhävningar på en vecka, 400 squats osv. Men ändå fortsätta med de grymma passen. Mer kondition också! Fast blandat med styrka, för styrka är det roligaste enligt mig 😛

  Och så gillar jag verkligen tips och recept! Och beach 2014, så som du haft tidigare. Kanske lägga upp minst ett inlägg i den kategorin varje vecka ? 🙂

  Annars så, fortsätt bara som du gör så kommer jag självklart hänga med i din blogg hela 2014! 😀

 2. jag tkr att din blogg är jätte bra. älskar veckans utmaningar. Men kan du ge lite mer tips till de som är runt13-14 års åldern för man är ju för liten för att gymma men man vill ju ändå träna för när man väl gått upp i vilkt är det ju jätte svårt att gå ner. mer tips på recept o övningar man kan göra hemma:) men som sagt din blogg är as grym o fortsätt så:)

 3. Jag blir alltid så motiverad av att gå in på din blogg, tycker absolut du ska fortsätta med veckans utmaning och lite extra tips inför beachen 2014. Jag skulle även vilja få lite bra stretch tips/program och lite tips om hur man kan äta på bästa sätt när man går i skolan. Middag/lunch tips är jätte bra så det tycker jag du ska fortsätta med, har fått många bra tips av dig! Tack för en super bra blogg och ser fram emot att läsa den under 2014 också 🙂

 4. Hej! Jag Skulle gärna vilja att du gjorde fler träningsvideor/inlägg om träning hemma? Jag är mammaledig just nu och har absolut inte tiden att åka iväg till ett gym. Så jag skulle gärna vilja ha tips på pass som inte tar allt för lång tid men bränner rejält med fett.

 5. Jag vill att du skriver mer om söta katter och fina hundar, kanske lägger upp söta hundvideos där dom tränar. svarar på hundfrågor, kan hundar ex stretcha eller gå ner i spagat? kan man ha för många hundar? vilken hund är sötast? <3 <3 <3 tack för världens bästa blogg xoxo

 6. Jag vill också ha fler videos samt kost förslag för viktnedgång. När man vill fettförbänna ska man då köra lågintensiv eller högintensiv träning?

 7. Mer recept vore bra 🙂 Veckans utmaning är toppen, det är verkligen skit kul att du har det!! 😀 (Y) Tack för en bra blogg!! Ha det bäst! ;D

 8. Jag älskar din blogg! Tycker du ska fortsätta ha veckans utmaning och jag skulle önska fler enkla, nyttiga recept och kanske att du skriver om vitaminer och sånt som du sa att du skulle göra för några månader sen som aldrig riktigt hände, hihi! Sen hur man kan äta bra i skolan och tips på nyttiga mellanmål utan gluten och mjölkprotein! KRAM

 9. Mer om kost! 😀 typ fakta, tips/upplägg, recept, inspiration 😀

  Sen håller jag med föregående om veckans utmaning, skitkul fortsätt med det! Men kanske mer cardio-utmaningar? Och mer som du gjorde gjorde förr, typ med 400 squats på en vecka? Men passen är jätteroliga de med! 🙂

 10. Mer matinlägg! Du äter ju varje dag så bara visa alla slags olika måltider, speciellt hemlagat och inte bara när du köpt en sallad på ett ställe som ändå inte finns i min lilla stad 🙂

 11. heej
  jag äter i vanliga fall nyttigt men har ikväll ätit en hamburgare med potatis och bröd. Undrar om du har något knep för hur man kompenserar detta och blir av med de extra kalorierna på bästa sätt? händer ju ibland att man råkar synda och vore så bra med något tips för hur man gör efter att man har syndat!!!

 12. Jag hade uppskattat mer recensioner av olika produkter, gärna nyheter på marknaden. Det kan vara allt från att jämföra kvargsorter till olika proteinbars. Sedan gillar jag när du tar upp en ”veckans fråga”, och jag vill gärna se mer kostrelaterade inlägg 🙂

 13. din blogg är kanon sm den e! men jag hade tyckt det vore skojigt om du hade kanske tävlingar ( där man kunde vinna hälso-saker/träningsprodukter) eller ordnade event inte bara i stockholm. sååå sugen på att åka och delta men en bit från lund! 😉
  Kram på dig! du är toppen

 14. Rörlighet, stretch, töj……jag är stel som ett järnspett och blir ju inte direkt smidigare när jag styrketränar.
  Teknik i olika övningar också kanske 🙂

 15. Hej Ida!
  Tycker du är så himla bra och generös med din blogg. Jag skulle efterfråga lite bättre bildkvalitet dock, nu är du ändå vill ha tips. Det kanske inte är ett intresse för dig, att fota alltså, men det visuella gör väldigt stor skillnad. Jag märker själv att mina favvobloggar, både när det kommer till träning, mode och mat, är de där bloggaren har vackra foton. Kan räcka med att investera i en bra systemkamera och lära sig lite från nätet hur man fotar.
  Kram

 16. Videos med olika övningar, gärna såna man kan göra hemma. Antingen med bara kroppen eller en hantel typ. 🙂 Typ som dom du gör nu, så fortsätt så, vill bara ha meeeeer! 😉 Och tips på glutenfri (och gärna sockerfri!) mat, gärna sånt man gör enkelt hemma.

 17. Jag skulle tycka att det var roligt med olika nivåer på vecko-utmaningarna. För en som jag, som är väldigt otränad och bär på en del extrakilon (i mitt fall pga jobbig graviditet, komplikationer vid födsel i somras m.m.) känns det inte ens värt att försöka om det blir för tungt… Kanske öka ”lägstanivån” vecka efter vecka så om man hoppar på från starten kan man vara ikapp efter några månader/ett halvår eller nåt!

 18. Träningsformer som förbränner fett + lite saker om hur man ska äta och vad som är ”farligt” för kroppen! 🙂

 19. Mer recept på hemlagade rätter som inte är så dyra och inte så mycket köpta sallader hela tiden. Det är säkert jätte mumsigt men alla har vi inte ekonomin att gå och köpa take away flera gånger i veckan 🙂

 20. Jag vill veta mer om vad man kan äta istället för godis, vad man kan baka på helgerna som är ganska nyttigt. Och sedan mat som inte kostar mycket pengar och nyttig mat jag kan få i min pojkvän(jobbigt att laga två rätter varje dag)

 21. Hej Ida, först och främst vill jag säga att jag tycker din blogg är grym 😀 jag skulle vilja önska mer recept och gärna mer vegetariska recept, jag är nämligen vegetarian och skulle vilja få lite inspiration på matfronten. Fortsätt också gärna med veckans utmaning! KRAM Johanna

 22. Hej! Skulle vilja lära mig gå ner i splitt och spagat. Har aldrig varit direkt vig. Tänkte 2014 skulle bli det år jag gör något åt det. En härlig utmaning, men skulle verkligen behöva hjälp av ett proffs (du Ida). God Jul o Gott Nytt År och tack för en väldigt härlig blogg

 23. Fortsätt att svara på läsarfrågor så ofta som du gör! Det är bl.a. det som gör din blogg så bra tycker jag 🙂

 24. Gärna mer tips på mat och mellanmålsom ska ätas innan resp efter träning för att få ut mest. Gärna hela pass med vikter på gym, cardioträning och tips på hur olika träningsveckor kan se ut 🙂 Jag fastnar lätt i det gamla vanliga så att få tips varje vecka på ett HELT pass med maskiner/fria vikter så man kan kolla och köra ex det ben eller armpasset när man är på gymmet 🙂

 25. Det vore kul om du kunde ha med ”teknik” inlägg i bloggen, där du väljer ut någon övning och förklarar och beskriver och/eller visar bilder!:D

 26. Skulle ha varit najjs om du kunde lägga ut enkla snabba recept på nyttiga smoothisar som man kan göra på saker som oftast finns hemma 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar