Annons
Annons


NU SPRIDER VI LITE KÄRLEK


IMG_0116-0.PNG

För er som följer mig i min app på Mikz har säkert läst inlägget där jag skriver att jag blir mobbad. Jag vill bara säga tack snälla alla ni som skickat mail och kommentarer med massa kärlek. Det värmer otroligt mycket! Jag är så tacksam att jag har er och att jag till 99% får bara snälla kommentarer här på bloggen. Ni är bannemej bäst! För er som  vill läsa mer om hela kaoset så kan ni göra det i min app på Mikz

Annons

HÄR. 

Nu tycker jag att vi fokuserar på bra saker och istället har som mål att ge minst 5 komplimanger till folk omkring oss idag. Ok?!

English: For those of you who follow me in my app on Mikz maybe have seen the post about I was being bullied. I just want to say thank you to all of you who sent mail and comments with love. It makes me so happy and I´m very grateful that my comments here in my blog are 99% kind ones. You are the best! For those of you who want to read more about it you can do it HERE in my app.

12 kommentarer | Translate


Annons
Laddar