Annons
Annons


NU SKA VI PRATA ALKOHOL


Nu ska vi snacka alkohol vänner. Jag får väldigt många komentarer och mail frå er där ni berättar hur illa bemötta ni blir när ni väljer att avstå från alkohol. Det gör mig så arg att läsa hur både vänner, bekanta och familj kan bemöta er på det sättet, när de i själva verket borde ta efter ert beslut.

Jag är inte nykterist och jag ska inte sticka under stolen med att jag tycker det är väldigt kul att festa till det någon gång om året, men att dricka varje vecka skulle aldrig falla mig in. När jag tackar nej till Alkohol på jobb eller privat blir det alltid massa följdfrågor och jag måste hålla ett föredrag om varför och många tycker att jag är konstig och en torrboll! Jag har faktiskt aldrig brytt mig särskilt mycket och vill folk tycka att jag är konstig så välkommen! Det jag tycker är fel är att folk inte vill acceptera att man faktiskt väljer bort alkohol. Jag håller inte på att fråga folk varför de väljer att dricka alkohol som gör att man blir bakis, man bryter ner muskler, man stannar upp förbränningen, man föriftar kroppen, man kan bli beroende, man tappar förståndet osv. Är det någon som borde ifrågasätta är det ju jag. Haha.

I alla fall så vill jag återigen säga att man absolut kan festa till det någon gång ibland men gör det med måtta och acceptera dem som väljer bort alkohol. Till er som redan väljer bort alkohol vill jag bara säga, STÅ PÅ ER! Era vänner, bekanta och familj kommer tillslut acceptera det!

Vad har ni för förhållande till alkohol? Hur ofta dricker ni? Varför dricker ni? Varför dricker ni inte? Berätta för mig 🙂

 Bild från en galet rolig partykväll på Gotland sommaren 2010.

Annons
44 kommentarer | Translate


Annons
Laddar