Annons
Annons


NU SKA KOLHYDRATERNA IN


Hej och hå i det blå. Har kört 3 timmars dans i sträck i dag. Inte att leka med. Först var det 1,5 timme balett. Känns stört att stå där bredvid de riktiga ballerinorna från operan och dansa balett. Haha jag ser ungefär lika bra ut… hmm… not. Men men bara att jobba på!

Annons

Efter baletten var det modernt med Charlotta. I love her! Sveriges skönaste människa! Så kul!

Men att dansa 3 timmar i sträck är ingen lek, väldigt energikrävande och det är svårt att orka 100% hela vägen. Det är heller inte det mest hälsosamma och effektivaste träningen då kroppen inte orkar göra allt korrekt i slutet av sista klassen blir skaderisken stor.

Känner att jag måste stoppa in lite mer kolhydrater i kosten de dagar jag tänkt att ta 2 klasser på raken och speciellt de dagar då jag även ska undervisa. Vill minska skaderisken och undvika att bryta ner alla muskler jag byggt upp. LCHF-tänket kommer jag fortfarande ha med i min kost och även använda under de lugnare perioderna men under tränings- och jobbperioderna måste det in mer kolhydrater för att bygga mera muskler.

Sååå… Nu ska här ätas laxwook med rågknäckebröd och ägg.


1 kommentar | Translate


Annons
Laddar