Annons
Annons


NU KÖR VI – UTMANING!


Ja mina vänner nu var det slut på vilan! Efter 2 veckor med god mat, soffliggande, långa sovmornrar och avlutade med en hej dundrande fest så är det nu dags att köra igång med 2012.

Klockan stod på 8.00 imorse, 08.08 var jag utanför dörren fullt påklädd och började min morgonpromenad i raskt tempo.

Annons

50 minuter slutade den på och jag var svettig!

När jag kom hem var jag sjukt hungrig! Lagade proteingröt på 1 dl havregryn, knäckte i 1 ägg och käkade det med jordgubbssylt (utan socker), keso och kanel.

Mycket bra start på det nya året!

Ska försöka att gå minst 5 långpromenader i veckan. Någon som är på? Detta är en utmaning! Att minst gå 5 promenader över 40 minuter de närmsta 2 veckorna! Ni som är med, kommentera här nedan.

Nu kör vi!

14 kommentarer till “NU KÖR VI – UTMANING!”

 1. Hej! Du har de lilla extra som jag! Jag själv kör varje morgon 6 gånger i veckan innan frukost 90 min PW på hastighet 7,8, totalt 10 km och de svettas! Sedan varannan dag löpning/ intetvall som också är 1 mil, sedan varannan dag styrka på över eller underkroppen. Men de viktiga är också om man tränar så hårt somn oss att äta så som vi äter ! Gillar starkt dig och din motivation, som jag brukar säga – när man ser träningen som en rutin i sin vardag och älskar de så kommer resultaten:)

 2. Hej Ida!

  GRYM BLOGG!

  Jag tänkte skippa promenaderna då jag lätt blir uttråkad men jag tänkte utmana mig själv med en månad av bikramyoga; yoga fem till sex gånger i veckan i ett 40gradigt rum. Jikes!

  Ta hand om dig, du inspirerar!

  Kram Pau

 3. Klart jag är med! Tyvärr börjar jag mitt 2012 med världens förkylning, så hård-träning uteblir just nu 🙁 men promenader passar perfekt! Längtar dock tills jag är frisk igen, för mycket spring i benen haha.. Soff-läget passar mig inte alls…

 4. Hej!!

  Jag undrar om det är OK att styrketräna även om man inte är uppvärmd??
  Tex göra ett gäng situps morgon/kväll, plankan osv…
  Vad tycker du?
  Har du tips på mat vid deff oxå? Chips å vitt bröd vet jag att man ska undvika, men mer! 🙂
  Tack för superbra inspirerande blogg!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar