Annons
Annons


NU KÖR VI – TJEJMILEN!


Jag är lite nervös men nu finns ingen återvändo! Blev tillfrågad om att vara ambassadör för årets Tjejmilen som går av stapeln i september i år och har tackat ja! Ni som följt min blogg vet att långdistanslöpning inte är min favorit! Har aldrig gillat att springa långt och i samma tempo utan föredrar intervaller. Sammanlagt i mitt liv så har jag sprungit 1 mil i sträck 4 gånger och då gjorde jag det under samma vecka. Det var inte det smartaste! Från attt nästan aldrig löpträna till att springa 4 mil på en vecka gav mig en aning skavsår, ömma benhinnor och höfter. Det rekommenderas inte! haha 😀

Inför detta lopp har jag tänkt att förbereda mig mer. Jag kommer få tillgång till löpscheman och coach av Tjejmilen och kommer även dela med mig av det till er framöver. Får se om jag redan i USA drar igång? Om inte så kör jag igång med löpningen direkt när jag kommer hem och jag hoppas att ni peppar mig? 🙂

Annons

Ska någon av er springa tjejmilen kanske?

9 kommentarer till “NU KÖR VI – TJEJMILEN!”

  1. Japp, har blivit anmäld av en kompis!
    Tar gärna emot alla löpscheman och massor med andra tips till en nybörjare 😉

  2. Jag ska springa, har aldrig tidigare sprungit alls och klarar väl i dagsläget en kilometer, två kanske om jag hade en yxman som jagade mig 😉 Jag tar väldigt tacksamt emot löptips! hejja dig, hejja mig och alla andra som ska springa =)

    1. Haha härligt! Som tur är går det snabbt att öva upp löpkonditionen. Löpprogram kommer Håll utkik 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar