Annons
Annons


NU KÖR VI


IMG_9758.JPGIMG_9760.JPGIMG_9759.JPGIMG_9757.JPGAlltså vänner det märks att jag varit bortrest! Shit vad det går och vad mycket som händer just nu. På 2 dagar nu har jag haft en fotografering 15 möten, varit på födelseagsmiddag, skickat massa fakturor, gjort kostscheman till mina klienter på nya Boot Campet som drar igång på tisdag, svarat på en lång intervju och gjort klart min bokföring.

Annons

Woop! Idag blir det möten nu på morgonen och senare ska jag filma in en grym promotion video till mig själv. SÅ kul!

I lördags hade jag fotografering tillsammans med min pojkvän för tidningen Café. Fotografen var grym så jag misstänker att bilderna kommer bli så galet snygga! Längtar tills jag får se dem! Bilderna ovan är backstagebilder från plåtningen som vi gjorde på Member24.

Englsih: Frinds, I have a lot o do right now but it´s so fun!  On 2 days I had 1 photo shoot, 15 meetings, 1 birthday dinner, invoiced a lot, made diet schemes to my clients on my new boot camp that starts on tuesday, responded to a long interview and made it clear my account. Woop! Today I´m gonna have meetings and then record a promotion video for myself. So fun! Above you can see backstage pictures from the shoot I did this saturday for the magazine Café.

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar