Annons
Annons


NU JÄKLAR KÖR VI


Från och med nu kommer jag satsa på min youtubekanal och göra den grym! 

.

Gå gärna in och prenumerera youtube.com/idasfitness

.

Detta kommer ni få se…

.

Har ni önskemål på vad ni vill se mer av på kanalen så kom med alla önskningar och feedback nu?! 🙂

.

17 kommentarer till “NU JÄKLAR KÖR VI”

  1. Kolla in hennes youtubekanal om du inte redan gjort det. Där finns ett fatburnerpass (som jag körde igår) för ben och rumpa! Massa olika sqats övningar! Har sån sjuk träningsvärk i röven idag!!! Hehe 🙂

 1. det skulle också vara kul om du kunde lära oss dansen som ni dansade på kickstart. Det skulle vara kul för det såg så bra ut!!

 2. Det skulle vara kul om du kunde göra en video med övningar mot celluliter och ääven ett vanligt inlägg med tips mot celluliter?

 3. Hej Ida! Jag kör tre pass i veckan 1. Rumpa&mage 2. ben&armar/axlar 3. Bröst&rygg. Skulle behöva lite inspiration till dessa pass? Puss&kram

 4. Hej Ida!
  Jag hade velat se rumpa&mage och även kondition.

  Och sen vill jag bara säga att du är en stor inspirationskälla, you go girl! 🙂

 5. Övningar för muskulösa armar. Men även basövningar som godmorgon, benböj med vikt, militärpress osv!!! Alt till chics?

 6. Hej ida! För två år sen hade jag min drömkropp men när jag blev tillsammans med min pojkvän så har jag gått upp några kilo och trivs inte alls med min kropp, detta har alltså pågått i ca. 2 år. Jag trivs inte i mig själv längre och jag känner mig inte snygg även om jag klär upp mig, jag är inte tjock men jag känner mig så himla mullig överallt.. Jag försöker äta ganska så bra och även träna lite då och då hemma, men efter en vecka så tröttnar jag även om jag kollar på olika inpirations bilder och så , så orkar jag liksom inte sen är de för att ingen är på mig och pushar mig. Jag vill ju kunna vara snygg i sommar jag också.. Så jag undrar om du säljer någon sorts av kost schema för att gå ner i viktigt osv..?? Skulle vara jätte tacksam för svar, tack för en otroligt bra blogg Ida! Kram Emelie

 7. Jag vill jättegärna se enkla övningar som är rätt att öva in rätt teknik på, gärna övningar som aktiverar:
  Mage, rygg och armar!
  Vilka är dina grymmaste magövningar? Är sit-ups meningslösa att göra i kombination med andra övningar?

 8. Jag vill gärna att du lägger upp övningar på hur man får riktigt vältränade armar, så snyggt!:) i övrigt hur man tajtar till kroppen som insida lår och magen.. Vore jättekul om du började skriva i beach2014 igen!!

 9. Hej Ida!
  Jag tränar mycket själv men har en bit till gymet och älskar att träna utomhus tillnamns med min hund hehe..
  Så dina cirkelträningar är toppen att ta med sig paddan/telefonen och göra utomhus. Så mer cirkel träningar som man kan görs hemma o på gymet vore grymt!

  Kram

 10. Hur får man smalare lår? Ska man börja springa eller kan man göra några övningar för att få låren smalare?
  Jag trivs inte alls med mina lår, tycker dem är tjocka men vet inte hur jag ska göra för att dem ska tappa vikt och bli mindre.

  Skulle bli super glad om du kunde svara 🙂

 11. Hej! Jag tränar nästan alla dagar i veckan.
  Jag kör både handboll och fotboll 3 gånger i veckan + matcher
  Kör även styrka hemma, mage och springer lite då och då.
  Problemet är att jag har stora muskler i benen som jag vill ha kvar men dom är sååååå stora. Vad ska du göra för att få smalare lår? (the gap)
  Har även lite fett nertill på magen som stör mig väldigt mycket. Skulle bli väldigt tacksam om du svarade på detta. Eftersom att jag gått in i hysterisk träning och vill börja äta fettförbränning osv. Dock får jag inte eftersom att jag är 15 år. Snälla svara.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar