Annons
Annons


NU BÖRJAR ETT NYTT KAPITEL I LIVET


Varning för ett långt och personligt inlägg – Läs om ni vill 🙂20140317-173211.jpg

Idag är jag sådär pirrig i kroppen som man var på skolavslutning när man var liten. Idag avslutar jag ett kapitel i mitt liv för att gå vidare och endast ägna mig åt det jag älskar och brinner för.

Annons

Det är med blandade känslor jag lämnar mitt heltidsjobb.

Det är inte många som vet, men under 2år och 2 månader har jag jobbat dubbelt eller rättare sagt 4dubbelt. De flesta som driver en blogg med den trafiken jag har gör det på heltid, men jag har jobbat heltid med något helt annat och suttit på ett kontor mellan 8-17 varje dag. Har jobbat på Aller Media med marknadsföring som mediesäljare med varumärken som ELLE, Café, Femina, Må Bra, Chic mm. Det har varit 2 spännande år och jag har lärt mig så galet mycket men det har också varit väldigt slitigt med jobb sena kvällar och helger. Eftersom jag har jobbat med annat 8-17 varje dag så har jag varje kväll och helg varit tvungen att förbereda och ställa in blogginlägg + att jag ska skaffa material till bloggen, träna själv, skött hand om mitt eget företag, spela in videos, spela in TV-program, delta i intervjuer, fotograferingar mm. Ja ni hör, det har inte varit ett lätt pussel men det har funkat och lett mig till dit jag är idag.

Jag är otroligt tacksam och stolt över mig själv att jag lyckats hålla bloggen vid liv med ca 3 inlägg/dag + att jag skött mitt vanliga jobb. Att jobba som säljare är inte det lättaste jobbet och man har alltid en stor press på sig att leverera både pengar och möten varje vecka. Ursäkta att jag skryter men för att ha haft noll erfarenhet av mediesälj innan så har jag gjort det sjukt bra! Tävlingsinriktad som jag är har satt min årsbudget båda åren och första året var jag till och med först på företaget att klara det. Trodde jag aldrig när jag började. Wohoo.

Nu blev det här ett väldigt personligt inlägg vilket inte är så vanligt här på bloggen, men många har undrat vad jag gör på dagarna så nu vet ni.

Men det känns skönt att ha tagit det här beslutet och att från och med måndag endast ha mitt eget varumärke att jobba med till 100%. Dock kommer jag sakna alla mina kollegor så sjukt mycket!

Men som sagt så har det varit 2 intensiva år och därför kommer jag för första gången på länge ta en riktig semester i sommar. Först ut är Barcelona på måndag med Alex och Vickan! Wohoo.

30 kommentarer | Translate


Annons
Laddar