Annons
Annons


NU BÖRJAR ETT NYTT KAPITEL I LIVET


Varning för ett långt och personligt inlägg – Läs om ni vill 🙂20140317-173211.jpg

Idag är jag sådär pirrig i kroppen som man var på skolavslutning när man var liten. Idag avslutar jag ett kapitel i mitt liv för att gå vidare och endast ägna mig åt det jag älskar och brinner för.

Annons

Det är med blandade känslor jag lämnar mitt heltidsjobb.

Det är inte många som vet, men under 2år och 2 månader har jag jobbat dubbelt eller rättare sagt 4dubbelt. De flesta som driver en blogg med den trafiken jag har gör det på heltid, men jag har jobbat heltid med något helt annat och suttit på ett kontor mellan 8-17 varje dag. Har jobbat på Aller Media med marknadsföring som mediesäljare med varumärken som ELLE, Café, Femina, Må Bra, Chic mm. Det har varit 2 spännande år och jag har lärt mig så galet mycket men det har också varit väldigt slitigt med jobb sena kvällar och helger. Eftersom jag har jobbat med annat 8-17 varje dag så har jag varje kväll och helg varit tvungen att förbereda och ställa in blogginlägg + att jag ska skaffa material till bloggen, träna själv, skött hand om mitt eget företag, spela in videos, spela in TV-program, delta i intervjuer, fotograferingar mm. Ja ni hör, det har inte varit ett lätt pussel men det har funkat och lett mig till dit jag är idag.

Jag är otroligt tacksam och stolt över mig själv att jag lyckats hålla bloggen vid liv med ca 3 inlägg/dag + att jag skött mitt vanliga jobb. Att jobba som säljare är inte det lättaste jobbet och man har alltid en stor press på sig att leverera både pengar och möten varje vecka. Ursäkta att jag skryter men för att ha haft noll erfarenhet av mediesälj innan så har jag gjort det sjukt bra! Tävlingsinriktad som jag är har satt min årsbudget båda åren och första året var jag till och med först på företaget att klara det. Trodde jag aldrig när jag började. Wohoo.

Nu blev det här ett väldigt personligt inlägg vilket inte är så vanligt här på bloggen, men många har undrat vad jag gör på dagarna så nu vet ni.

Men det känns skönt att ha tagit det här beslutet och att från och med måndag endast ha mitt eget varumärke att jobba med till 100%. Dock kommer jag sakna alla mina kollegor så sjukt mycket!

Men som sagt så har det varit 2 intensiva år och därför kommer jag för första gången på länge ta en riktig semester i sommar. Först ut är Barcelona på måndag med Alex och Vickan! Wohoo.

30 kommentarer till “NU BÖRJAR ETT NYTT KAPITEL I LIVET”

 1. Hej Ida!

  Undrar om du kan göra ett inlägg/klipp med övningar där du bara använder gummiband? Jag har testat på att gå åt sidan med benen *dör varje gång* men behöver fler övningar. Hade varit skoj att få in ett helt pass med enbart gummiband 🙂
  kram <3

 2. Wow Ida, det hade jag ingen aning om! Har du skrivit om ditt ”andra” jobb i bloggen tidigare? Vilken kämparglöd!
  Njut av semestern nu!

  Kram,
  L

  1. Tack fina du! Nej jag har valt att inte berätta det tidigare. Många har undrat så nu var det dags att berätta. 🙂 kramis

 3. Ida, jag ska backpacka under 1 års tid och är så himla nojjig över det här med maten. Vill ju uppleva matenkulturen i de länder jag ska besöka då det är en av de saker jag ser hemskt mycket frame emot men är så himla rädd att jag ska gå upp i vikt. Skulle så uppskatta mat och träningstips för en längre resa.

  1. Hej Linda! Se till att röra på dig och inte överäta så ska du se att vikten håller sig. Jag har massa bra träningsvideos som man kan göra hemma eller vart som utan redskap på min youtubekanal och fler kommer så gå in och prenumerera på kanalen så missar du inga http://youtube.com/idasfitness

   Njut av resan kramis

 4. Hej Ida!
  Jag ska på semester nu i ett par veckor och kommer inte ha tillgång till gym. Jag tycker om att springa men det kommer vara för varmt för det på dagen och solen går inte ner först 9-10 & då är det för sent och skulle förstöra middagen helt för familjen.
  Jag kan inte träna innan frukost, jag kan inte ens gå på en promenad utan att allt blir svart framför ögonen. Har aldrig förstått såna som kan ut och springa innan men det kanske är en sak man måste vänja sig vid. Har du något tips? Och hur kan man träna på andra sätt under semestern.
  Kram

 5. Oj, det hade man aldrig kunnat gissa… Otroligt inspirerande och imponerande! Och du, vadå ”ursäkta att jag skryter”? 😉 Du om någon har väl all rätt i världen att skryta efter en sådan insats och med de resultaten! Inga ursäkter behövs, du är grym ju 🙂

 6. Jag vill ha mitt namn anonymt. Jag undrar en sak över min kropp och en aktivitet. Jag är nöjd med min kropp men vill helt enkelt ändra lite på min kropp.Jag är inte jätte smal men jag vill få större lår. Bredare höfter är på gång nu ser jag och jag vill få större lår. Jag vill inte få ‘jätte’ vältränade lår utan få bredare o större lår. Min sport jag tycker om är dans/zumba som många tjejer gör också. Får man större lår av Zumba? Jag har hört om man förbränner fett så blir man smalare. Om man äter nyttigt blir man smalare. Jag har säkert kommenterat hur många kommentarsfält som möjligt men det jag inte får är ett svar.. Hur ska jag gå till väga? Jag är som sagt nöjd med min kropp men jag vill bara ha en liten förändring. Älskar din blogg! Superbra förebild.

  1. Hej Fina du! Vill du ha större men skulle jag rekommendera att träna lite tyngre styrketräning. Zumba kommer inte ge dig större ben utan snaras tvärt om. Så tyngre styrketräning med stora övningar som squats, marklyft, utfall, benpress, höftlyft mm kommer forma ben och rumpa + rätt kost. Kram Ida

   1. Tack för svaret. Men kan man köra zumba/dans och sedan styrketräna? Kan du ge tips vad jag kan äta för kost? Dock så ska jag inte köra marklyft osv då jag är en tonåring. Squads och höftlyft kör jag och utfall kan jag börja med. Men kan inte man dansa vanlig dans/zumba och sedan en rejäl styrketräning?.. Jag är bra på o dansa och därför vill mina föräldrar att jag ska gå på dans. Tack för svar

 7. Wow Ida! Att du har orkat gör alla dessa grejer samtidigt, bra jobbat!!! Har inte läst din blogg så länge men är grymt inspirerad och motiverad efter att ha läst den 🙂
  Gick upp tidigt och körde veckans utmaning innan jag gick till jobbet och det känns verkligen i kroppen 😉 Tack för en mycket bra blogg!!!

  1. Tack fina du vad glad jag blir av din kommentar! Härlgt att höra, hoppas du fick ett ordentligt svettigt pass. Ser fram emot att ha dig med i mina utmaningar varje vecka. Kramis

 8. Ida, det kommer att gå så bra för dig MEN vi kommer att sakna dig massor på jobbet, 9-5 kommer inte vara sig likt utan dig. Stor lycka till, du är bäst!

  1. Åhhh jag kommer sakna er! Det var med en stor klump i hjärtat jag gick från jobbet idag! Jag kommer snart och hälsar på! Stor Kram <3

  1. Att jag ska jobba fulltid med mina kanaler som bloggen, min youtubekanal, instagram, events mm. 🙂 Kramis

 9. Verkligen förvånande! Tycker du gör ett utmärkt jobb trots att du dubbeljobbat, ska bli kul att följa dig som bloggare på heltid i höst!

 10. Vad himla skoj att få driva detta på heltid 🙂 Grattis till ditt beslut, eller säger man så, jaja du förstår vad jag menar *haha* Nu kan du njuta av en lång och härlig semester.
  Själv ska jag jobba idag 🙂 Hoppas du får en jättefin dag <3 kram

 11. Grattis till ett nytt kapitel i ditt liv och shit vad grym du är som har lyckats balansera allt. Dock är jag glad om du kan få det något lugnare för man måste prioritera ”vila” i livet också och inte bara ha full gas genom livet. Hoppas Barcelona blir toppen! Kramar

 12. Wiii, vad roligt att du ska satsa heltid på det du brinner för! (Ärligt talat trodde jag redan att du gjorde, eftersom du är så aktiv. Imponerande!). Du har ett starkt varumärke och jag är säker på att det kommer bli ännu starkare; lika stark som din kropp ungefär. 😉
  Lycka till – jag ser fram emot att följa med på din resa!
  Sig

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar