Annons
Annons


NU BÖRJAR DET PÅ RIKTIGT


God Morgon!

Idag är jag minsann uppe med tuppen för idag börjar jag skolan på riktigt. Nu kommer det vara skola mellan 8.00-19.00 i 9 dagar framåt för mig. Börjar nämligen Steg 1 på Personal Training School idag. Min hjärna kommer bli attackerad och sprängd av allt som ska in i den på dessa dagar och jag är lite nervös då jag inte pluggat sedan jag slutade gymnasiet, för typ 100 år sedan 😀 Denna utbildningen är känd för att vara väldigt svår men den är också känd för att vara den allra bästa PT-utbildningen med högst kvalité.

Annons

Nu ska jag se till att få i mig lite frukost så jag orkar med denna härliga dag som ser ut som följer:

8.30-13.00 Anatomi

13.00-14.00 LUNCH

14.00-19.00 Anatomi

🙂

Dagens frukost: Kokt ägg + en tallrik kvarg och lite turkiskyoghurt, havregryn, solrosfrön och hallon och blåbär.

Kommentera | Translate


Annons
Laddar