Annons
Annons


NU BÖRJAR DET DRA IHOP SIG


 Nu har vi jobbat i 13 dagar i sträck från morgon till kväll här nere och det börjar kännas. Tjejerna är nu klara men jag har en dag kvar då jag ska spela in 12 träningspass som ni senare kommer få ta del av på webben på TV3.

Annons

Efter det är även jag i mål och på fredag bär det av mot Sverige igen. Wohoo.

Fast jag är sjukt trött så känner jag mig ändå galet stark i kroppen! Har hunnit köra några pass här nere mellan tagningarna men det har mer blivit cirkelträning med många reps med lägre vikter och utan vila då vi inte har tillgång till tyngre vikter. Måste faktiskt erkänna att jag saknar Cable Cross maskinen, benpressen och mest av allt Pole Dance träningen. Vet att det är vinter i Sverige men i mitt huvud så kommer det vara vår när jag landar på fredag 😀 Haha har en svag känsla av att jag kommer bli besviken och frysa en aning i min skinnjacka som är enda jackan jag har med mig?

English: We have worked 13 days a row from morning to evening now and I have to admit that it starts to feel. The girls are done but I have 12 more workouts to record tomorrow to the web that you all will take part of. Even tough I´m tired I feel so strong. I´ve been training a few times here and then with many reps, lower weights and no rest, but I really miss my heavy weight lifting like my back exercises in the Cable cross and leg press and I definitly miss my Pole Dance classes! I know it´s really cold in Sweden right now but in my head it starts to get spring. Haha I have a feeling that I´m going to be disappointed when I land friday night? 😀

Pics from my instagram @idasfitness. 1. Me and Fanny before todays shoot. // 2. My strong body.

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar