Annons
Annons


NU BÖRJAR DET DRA IHOP SIG – ANMÄL DIG TILL ÅRETS HÄRLIGASTE TRÄNINGSRESA NU!


thailand 1thailand 2

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL THAILAND – INTRESSEANMÄLAN HÄR!

Alltså det känns som det är hur långt tid som helst kvar (hela sommaren) tills jag ska åka till Thailand på träningsresa, men när man räknar så är det bara typ 2 månader! Wohoo längtar så tillbaka till underbara Koh Tao! Vi har haft teknikproblem med vår tidigare sida ett tag nu så man har ej kunnat anmäla sig men nu har jag flyttat allt HIT till bloggen så nu kan man anmäla sig igen. (Har ni anmält er tidigare men ej blivit kontaktad så maila mig på [email protected])

Vi kommer alltså åka till paradisön Koh Tao för att träna, yoga, sola, bada, äta god mat, prata kost och umgås den 25 aug – 5 sep. Alla som åker med kommer få kostscheman och vi vill hålla gruppen liten så alla får den personliga hjälp man behöver med träningen. Tanken är att ni ska få kunskap, tips och råd med både kost och träning som ni kan ha användning för och ta med hem sedan. Kan också gladeligen berätta att fantastiska Josefine Bengtsson (nedersta bilden) från Yogiakademien kommer följa med som yogalärare. Tänk att börja nästan varje moron med yoga på terassen. Hur fantastiskt?!

Ja som sagt så finns några platser kvar och det går nu att göra en intresseanmälan HÄR så kommer min agent Andreas kontakta er med mer information. Så vad väntar ni på, häng med oss till Koh Tao nu! 🙂 <3

//English: Sorry, this workout trip is only for Sweden, Norway and Finland.

Annons

18 kommentarer till “NU BÖRJAR DET DRA IHOP SIG – ANMÄL DIG TILL ÅRETS HÄRLIGASTE TRÄNINGSRESA NU!”

 1. Gud vad jag skulle vilja följa med på denna resa! Tyvärr har jag skola då och kommer hem den 25:e från en annan resa, annars skulle jag ha hängt med!
  Jag har också en fråga till dig. Hur ska man träna/röra på sig när man är snuvig, täppt i näsan och har ont i halsen (en brinnande känsla)? Ska man vila helt eller kan man köra sådant som inte är så himla ansträngande? Typ promenader, yoga, lugn styrka med kroppsvikt? Eller ska man vila helt om man känner det minsta lilla i halsen?
  Kram 🙂

  1. Hej finis och ja vad synd att du inte kan hänga med! En annan gång kanske 🙂 Så länge du har ont i halsen så ska du inte träna alls. Tråkigt men sant! Kroppen behöver vila. När du blivit av med det kan du börja träna lite lätt. Börja med promenader och lite lugn styrketräning och känn efter. Krya på dig. Kramis

 2. Hej!
  Jag är en tjej på 15 år, är 169 cm och väger ca 49-51 kg. Jag tränar normalt simning 5 ggr i veckan + några gympass över det. För ett års sedan blev jag skadad och det tog mig ca 10 mån att komma tillbaka till simningen (jag tappade rätt mycket pga min skada). Men jag skulle vilja bli starkare för att klara min träning bättre. Jag vill bygga muskler och undrar om du har några tips på bra övningar? Ska jag träna med eller utan vikter?
  TACK för en grym blogg

  1. Hej Tyra! Vad kul att du är motiverad. Styrketräning kan vara en mycket bra ide. Kör gärna med vikter men lär dig tekniken först innan du lastar på för tungt. Satsa på stora basövningar som marklyft, knäböj, utfall, chins, pull-ups, latsdrag, armhävningar mm och komplettera med mindra maskinövningar. Kramis

 3. ah to bad im not in Finland right now, was there just over a month ago.. Im finn but i live in miami 🙁 hope there will be more trips such as this and that I will be able to join next time.

 4. JAG LÄNGTAR SÅ! Anmält mig till resan och är supertaggad! Ska bli underbart att komma iväg och få proffisionell hjälp med det man brinner för! Men var det inte 27-6 !? Det stod det i mailet.
  Och ingen tack för en superbra blogg!

  1. Jaaaa wohoo så himla härligt kommer vi att ha det, längtar så galet mycket!!! 🙂 Andreas kontaktar dig på mail igen 🙂 Kramis

  1. Ja det kommer bli magiskt men kanske inte riktigt rätt tillfälle att åka när man är gravid, får hänga med nästa gång. Stort grattis 🙂 Kramis

 5. Alltså jag vill så gärna följa med! Min kropp och jag är däremot inte på samma bana.. Krånglar med en EXTREMT långdragen körtelfeber som inte vill ge med sig.. Skönt om kroppen är helt kry om man ska åka på träningsresa! 😉

  1. Åh typiskt, körtelfeber är inte det roligaste. Du får krya på dig och följa med nästa gång! Kramis

   1. I ett och ett halvt år har jag krånglat med skiten så det är mer än tillräckligt haha hoppas att det lanar ur ordentligt inom dom närmsta veckorna! Om det finns plats kvar lite närmare inpå och om kroppen är ordentligt kry, så är jag riktigt sugen! om inte så får det bli nästa gång! Kram!

 6. Hej Ida!

  Tack för en toppenbra blogg som inspirerar på ett sunt sätt. Du gör ett kanonjobb!

  Jag undrar om det funkar att hänga med som vegan på resan?

  Kram

  1. Hej Amanda och självklart funkar det! Varje morgon kommer ni få frukost från en vegansk superfood bar och lunchen löser vi. Äter du ris? Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar