Annons
Annons


NU BÖRJAR DET DRA IHOP SIG – ANMÄL DIG TILL ÅRETS HÄRLIGASTE TRÄNINGSRESA NU!


thailand 1thailand 2

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL THAILAND – INTRESSEANMÄLAN HÄR!

Alltså det känns som det är hur långt tid som helst kvar (hela sommaren) tills jag ska åka till Thailand på träningsresa, men när man räknar så är det bara typ 2 månader! Wohoo längtar så tillbaka till underbara Koh Tao! Vi har haft teknikproblem med vår tidigare sida ett tag nu så man har ej kunnat anmäla sig men nu har jag flyttat allt HIT till bloggen så nu kan man anmäla sig igen. (Har ni anmält er tidigare men ej blivit kontaktad så maila mig på [email protected])

Vi kommer alltså åka till paradisön Koh Tao för att träna, yoga, sola, bada, äta god mat, prata kost och umgås den 25 aug – 5 sep. Alla som åker med kommer få kostscheman och vi vill hålla gruppen liten så alla får den personliga hjälp man behöver med träningen. Tanken är att ni ska få kunskap, tips och råd med både kost och träning som ni kan ha användning för och ta med hem sedan. Kan också gladeligen berätta att fantastiska Josefine Bengtsson (nedersta bilden) från Yogiakademien kommer följa med som yogalärare. Tänk att börja nästan varje moron med yoga på terassen. Hur fantastiskt?!

Ja som sagt så finns några platser kvar och det går nu att göra en intresseanmälan HÄR så kommer min agent Andreas kontakta er med mer information. Så vad väntar ni på, häng med oss till Koh Tao nu! 🙂 <3

//English: Sorry, this workout trip is only for Sweden, Norway and Finland.

Annons
18 kommentarer | Translate


Annons
Laddar