Annons
Annons


NU ÄR DEN SLÄPPT – MIN HELT EGNA APP WARGPOWER


UnknownSkärmavbild 2014-09-30 kl. 12.31.12

Alltså wohooo nu är den släppt, min helt egna app WARGPOWER som ligger i Mikz! Jag är så taggad och så glad! Coolt att ligga där bredvid Zlatan, Messi och Alexander Gustafsson som alla är stora idrottsstjärnor.

Annons

Wohoo. Ni har länge frågat om jag kan dela med mig mer av mitt privatliv och det är exakt vad ni kommer få där. I kanalen Wargpower kommer ni få många snabba uppdateringar varje dag om hur mitt liv egentligen ser ut. Lite Behind the scenes kan man säga. I appen under R i menyn finns också det grymmaste av allt, nämligen min receptbank där jag samlar alla mina reset så man snabbt kan hitta dem och lätt att  ta upp när man står i köket.

Appen är helt gratis och ni hittar info hur ni laddar ner den –> HÄR. Så in och följ mig där nu vänner ♥

English: Now it´s here, my own new app WARGPOWER. I´m so glad and it feels so cool to be a part of Mikz and appear next to the big sports stars Zlatan, Messi and Alexander Gustafsson. Wohoo. In the channel W (Wargpower) that is 1 of 3 channels in the app I will write many and personal posts every day and there you can follow me and see how my life really looks like. The channel R (Recipe) you will find all my recipes. It´s perfect and so easy to use when your in the kitchen. The app is all free and you can download it –> HERE. (I will write everything in both swedish and english.)

17 kommentarer | Translate


Annons
Laddar