Annons
Annons


NJUTER AV LIVET


IMG_7609.JPG

Hej mina älsklingar och glad fredag! Hoppas ni alla njuter av det underbara vädret som kommit till oss. Själv har jag avbokat allt vad gymträning heter och hängt med vänner och tagit promenader istället. Som svensk gäller det att passa på att njuta av sol när den väl är här 😀 haha. Igår gick jag nog totalt typ 2 mil. Inte i något snabbt tempo utan strosade omkring både själv och med vänner och pratade om livet. Så välbehövligt. Var även på fika hos Alexandra och hälsade på hemma i hennes zoo. Gosade med hennes nya lilla vovve Loki som jag är helt kär i! Åååå ♥

Annons

Nej nu ska jag iväg på lite möten och ikväll ska jag ta en sväng ut på stan minsann med några tjejkompisar. Woop! Ha en fin fredag! Puss, I

Förresten så ligger en ny matdagbok/vlogg uppe med recept på min morgonsmoothie uppe nu –> HÄR!

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar