Annons
Annons


NJUTER AV LIVET


IMG_7609.JPG

Hej mina älsklingar och glad fredag! Hoppas ni alla njuter av det underbara vädret som kommit till oss. Själv har jag avbokat allt vad gymträning heter och hängt med vänner och tagit promenader istället. Som svensk gäller det att passa på att njuta av sol när den väl är här 😀 haha. Igår gick jag nog totalt typ 2 mil. Inte i något snabbt tempo utan strosade omkring både själv och med vänner och pratade om livet. Så välbehövligt. Var även på fika hos Alexandra och hälsade på hemma i hennes zoo. Gosade med hennes nya lilla vovve Loki som jag är helt kär i! Åååå ♥

Annons

Nej nu ska jag iväg på lite möten och ikväll ska jag ta en sväng ut på stan minsann med några tjejkompisar. Woop! Ha en fin fredag! Puss, I

Förresten så ligger en ny matdagbok/vlogg uppe med recept på min morgonsmoothie uppe nu –> HÄR!

8 kommentarer till “NJUTER AV LIVET”

 1. Hej Ida!
  Jag undrar om du skulle kunna tipsa om lite bra mag-övningar som verkligen tar, gärna övningar som man kan addera vikt till. Jag har provat att köra mountain climbers etc. i TRX men tycker inte att dom tar i magen, utan mer i lår och axlar, situps och planka känns också väldigt uttjatade. Har även provat dina utmaningar men det känns inte som om dom ger resultat längre, antagligen för att jag blivit starkare. Vad rekommenderar du för lite mer erfarna träningsälskare?
  Kramar /Linn

 2. hej ida! är du ibland ute och festar? hört att du inte dricker alkohol, stämmer det? varför har du valt att göra det? festa du mycket när du va yngre, puss du är bäst kram josefine!!!!:)))<3333

 3. Vart helt jävla underbart väder idag! Njutit för fullt! 🙂
  Måste säga att mina ögon ”fastna” på dina vita naglar i senaste mat/vloggen, var riktigt snygga!

 4. hejhej, jag skulle bli jätteglad om ni kollade in min blogg. Jag bloggar om träning och hälsa och är även utbildad dietist och PT. Ha en bra dag❤️❤️??kram/ nouw.se/barafitness

 5. Vart är dina guldiga örhängen ifrån?? (De som du har på dig i vloggen) Så fina och enkla<333

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar