Annons
Annons


NI GÖR MIG SÅ GLAD!


Jag får varje dag många fina kommentarer och mail från er och jag vill bara säga TACK från djupet av mitt hjärta. Det är väldigt ofta era ord gör min dag! <3

Förra veckan fick jag en kommentar som verkligen glädjer mig! Är så glad att kunna hjälpa till och det är precis det jag vill med min blogg!

”Hej Ida! Hoppas att du hade kul på pole-träningen! Ville bara tacka dig, för idag så sprang jag för första gången i mitt liv 5 km UTAN att få ont i anklarna.

Annons

Det var SÅ himla skönt, tack vare ditt tips om hur man stärker anklarna och fötterna. Har gjort den övningen en gång om dagen i typ två veckor nu och det verkar ha hjälpt. Best run of my life! Så himla lycklig i flera timmar efteråt, äntligen kan jag börja löpträna på riktigt! Milen nästa! TACK för att du finns! KRAM <3″

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar