Annons
Annons


NI ÄR GRYMMA


Jag vill bara tacka och tala om hur grymma jag tycker fotograf Katja Emlen och Make Up artisten Jenny Uhlin är! Det är nämligen de två fantastiska tjejerna som gjort så jag fått så fina bilder till min header! Stort tack, jag är supernöjd!

Fotograf Katja hittar ni HÄR!

Make Up Artist Jenny hittar ni HÄR!

3 kommentarer till “NI ÄR GRYMMA”

 1. Hej Ida!
  Jag är en väldigt positiv tjej med mycket energi. Jag har bra betyg, duktig på min sport och tränar utöver det pass på gym. Jag har en socialkompetens och uppskattad av både tjejer och killar. Men jag kommer urbalans då och då och förhoppningsvis har du några tips.
  Mitt störta bekymmer är att jag varje månad innan mens får cravings för allt som heter socker, bröd, kakor, godis, frukt, nötter och detta är verkligen ett bekymmer då jag är väldigt duktig alla veckor då jag inte står inför mensen både gällande matvanor och träning. Detta slutar alltid med att jag börjar äta lite frukt och tillsist sitter jag med en godispåse under min träningstid(hetsäter i ca 3 dagar och slutar träna). Jag mår dåligt psykiskt och fysiskt, blir hängig vill bara ligga i min säng, vill inte göra något överhuvudtaget. Veckan efter börjar jag om på nytt(äter regelbundet, kolhydrat snålt och lite socker) och har då gått upp de kilona jag gick ner förra omgången innan jag fick mina mens-cravings och mår väldigt dåligt över det.
  Mitt problem nummer två hänger lite ihop med det ovanstående. Jag behöver gå ner cirka fem kilo för att bli bättre på min sport och för att jag har gått upp en del på sista tiden(förmodligen pga av mitt hetsätande) Det är fråga mellan 76 kg till runt 70 kg dvs att jag inte på något sätt är undernärd men har mycket muskler, alltså jag lider inte av någon ätstörning och jag tycker om mig själv trotts mina 76 kg. Jag är 18 år och är cirka 170 cm lång.
  Mina frågor blir då: Har du några tips för att minska mina cravings (jag äter vekligen mängder) Och hur ska tappa mina 5-6kg? jag har mycket benmuskler och stor rumpa men rätt slank mage. En matdag kan se ut som följande: FRUKOST= Havregrynsgröt med kanel och frukt + knäckebröd med ägg + kaffe mjölk och 2 glas vatten. ( går 25 min till skolan) MELLAN: ett äpple LUNCH: mycket sallad, tonfisk och vad skolan har att erbjuda i köttväg MELLAN: 2-3 frukter (fotbollsträning inte så jobbigt i ca 1,5 timme) MIDDAG: mycket grönsaker, något kött/fisk och rotfrukt/broccoli/vitkål. En craving dag kan jag äta en påse chips vittbröd choklad nötter och ett kakpaket…
  Nu har du ett hum om hur jag funkar, hur ska jag gå till väga?
  Tack på förhand

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar