Annons
Annons


BÄSTA HELGEN EVER


TACK Nelly för världens bästa helg och 10års kalas! Igår eftermiddag checkade jag och många andra fantastiska människor in på ”Nelly Hotel” för att fira Nelly 10 år. Vi blev stylade, fick äta en trevlig middag, övernattade och avslutade hela kalaset med en magisk brunch i förmiddags.

Annons

Är fylld med energi och glädje efter att ha fått spendera helgen med alla dessa fantastiska människor.

.

Men en sak som gör mig väldigt ledsen är att jag tog så mycket fina bilder, men när jag skulle lägga in dem i datorn så blev det något knas med den och de försvann spårlöst. Alla bilder förutom 1 och det var denna med mina fina älsklingar ♥

nelly1

Här är några till bilder som jag lånat av Janni och Angelica och vill ni se fler bilder kolla min instagram @idasfitness.

NELLY1820140518-173255.jpg

16 kommentarer | Translate


Annons
Laddar