Annons
Annons


NATURLIG HÅRINPACKNING & SOLSKYDDSFAKTOR


✿ Alla länkar nedan är reklamlänkar till min webbshop Welloteket ✿kokosolja, tub, ekologisk, kallpressad

God morgon älsklingar! Många har frågat mig angående mitt hår och vad jag använder som hårinpackning och även vilket solskydd jag använder?

Annons

HÅRINPACKNING – Jag gör nästan alltid en inpackning med kokosolja kvällen innan jag ska duscha. Smetar in så mycket kokosolja jag kan i hårets nedre del och sätter upp det i en knut och sover med det. Sedan duschar jag som vanligt med shampo och balsam på morgonen. Är så tacksam att jag börjat med det då det har gjort underverk för mina toppar. Bästa och billigaste inpackningen ever!

SOLSKYDDSFAKTOR – Jag använder faktiskt ingen solskyddsfaktor utan smörjer in hela kroppen med kokosolja. I början trodde jag att jag skulle få motsatt effekt (alltså att jag skulle bli stekt och bränd) men icke. Kokosolja ska ha en skyddande effekt och samma skydd som en solskyddsfaktor 15. Det är vad jag har hört (vet ej om det stämmer?) men jag har använt detta de 3 senaste gångerna i Thailand och inte bränt mig så funkar på mig. Har ni känslig hud så rekommenderar jag er att kolla in den HÄR (klick!) ekologiska solskyddsfaktorn.

KOKOSOLJA – Just nu använder jag den HÄR (klick!) kokosoljan på burk. Funkar bra hemma men lite smidig att ta med sig så därför rekommenderar jag att kolla in den HÄR (klick!) kokosoljan på tub som vi precis tagit in på Welloteket. Den kommer följa med mig på resa, på stranden och i väskan hela sommaren! 🙂

Sedan missa inte vår kategori SUMMER MUST-HAVES (klick!). Där har vi samlat alla våra favoriter som är perfekt att ha med sig på resan eller i strandväskan 🙂

3 kommentarer till “NATURLIG HÅRINPACKNING & SOLSKYDDSFAKTOR”

 1. Bra tips!

  Men när det kommer till kokosolja, så håller jag med om att det är bra inpackning. Men solskydd? Antar du menar endast håret då?

  För när det kommer till kroppen så ska man INTE smörja sig med kokosolja, och helst ingen annan olja heller (om det nu inte är sådan olja med högt solfaktor i)
  För man blir bränd och röd som fan utav olja (kokosolja, morotsolja och babyolja t.ex.).
  MEN… däremot så är kokosolja skitbra som After Sun! 🙂 Då den ändå är väldigt fet och återfuktande 🙂
  Vet att det är en bästa vän på vinter med då jag lätt får torra armbågar och sådant t.ex.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar